ζευγάρι δεν κάνει σεξ επειδή ο άντρας έχει στυτική δυσλειτουργία

Στυτική δυσλειτουργία: Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να αποφεύγετε

Οι περισσότεροι άνδρες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την στυτική δυσλειτουργία με φάρμακα. Κι όμως! Υπάρχουν και τρόφιμα που αν τα αποφύγετε μπορείτε να αντιμετωπίσετε την στυτική δυσλειτουργία σε μεγάλο βαθμό. Και να βελτιώσετε  έτσι τις σεξουαλικές σας επιδόσεις.

Ένας από αυτούς είναι συγκεκριμένα τρόφιμα που, κάθε ένα ξεχωριστά, βελτιώνει διάφορους τομείς του σεξ.

Τα περισσότερα αφροδισιακά, όπως τα οστρακοειδή, η σοκολάτα και το κρασί, είναι ήδη γνωστά.

Τροφές που πρέπει να αποφεύγετε για να μην κινδυνεύετε με στυτική δυσλειτουργία

  • Αλάτι: Η αυξημένη κατανάλωση αλατιού οδηγεί στην υπέρταση. Μελέτες έχουν δείξει ότι η υψηλή αρτηριακή πίεση συμβάλλει στη στυτική δυσλειτουργία και δεν αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή κατά της ΣΔ.
  • Σόγια: Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι μια διατροφή πλούσια σε σόγια μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στύσης στον άνδρα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο συγκεκριμένος καρπός ρίχνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης.
  • Κονσέρβες: Οι περισσότερες κονσέρβες περιέχουν ένα χημικό συστατικό που ονομάζεται BPA. Η χρόνια έκθεση στη βλαβερή ουσία έχει αποδειχθεί πως αυξάνει κατά τέσσερις φορές τις πιθανότητες αδυναμίας επίτευξης στύσης.
  • Τρανς λιπαρά: Συμβάλλουν σημαντικά στην καρδιοπάθεια. Βρίσκονται σε αρκετές επεξεργασμένες τροφές. Η καλή κυκλοφορία του αίματος και η δυνατή καρδιά είναι βασικές προϋποθέσεις για τις ανεβασμένες σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών.
  • Ζάχαρη: Μελέτες δείχνουν ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται έως και κατά 25% όταν αυξάνονται απότομα τα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Κοντά στο φάρμακο για την στυτική δυσλειτουργία

In this article