9η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: Καρκίνος… Μπορεί να νικηθεί!

26-12-2016

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών διοργανώνει την 9η Επιστημονική Ημερίδα του με θέμα:  “Καρκίνος…Μπορεί νa νικηθεί” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52) από  10.00-21.00.

Επιστήμονες  διαφόρων  ειδικοτήτων  από  το  χώρο  της  υγείας  θα  σας  ενημερώσουν  για  τις  εξελίξεις  στην  πρόληψη  και θεραπεία  του  καρκίνου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσής μας και μετά την ενημερωτική ομιλία για τη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών / Αιμοποιητικών Κυττάρων, για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής, στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών.                                                                                             

Τα δείγματα θα ληφθούν από Ιατρούς Αιματολόγους, με τους οποίους θα μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας η συμμετοχή σας στις επιστημονικές και στις κοινωνικές εκδηλώσεις της ημερίδας.

Σχετικά με το Κ.Ε.Φ.Ι.

Ο Σύλλογος Kαρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.”Αθηνών, ιδρύθηκε και ολοκλήρωσε τη νόμιμη σύστασή του την άνοιξη του 2004, με σκοπό να προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε κάθε νέο ασθενή και την οικογένειά του.

Στόχος του Συλλόγου είναι να αποτελέσει στήριγμα στις δύσκολες στιγμές της διάγνωσης, του χειρουργείου και των θεραπειών, χώρος ανταλλαγής εμπειριών & συναισθημάτων με στόχο την αλληλοβοήθεια και τη δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας (υγειονομικών, κοινωνικών, εργασιακών), ώστε να ανατραπεί η αμηχανία της κοινωνίας και ο φόβος που συνοδεύει την ασθένεια του καρκίνου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα της Ημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.anticancerath.gr. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. και την κυρία Ζωή Γραμματόγλου, 210-6468222, 697 9529571