Αυτά είναι τα δέκα πράγματα που δεν αντέχει ένας άντρας σε μια γυναίκα

15-05-2017

 

Είναι ένας αντρικός κόσμος ο οποίος όμως δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τη γυναίκα. Αυτό λέει το γνωστό τραγούδι. Και πόσο δίκιο έχει. Παρόλα αυτά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι άντρες δεν αντέχουν στις γυναίκες. Και τα αναδεικνύει η επιστήμη με τον πιο επίσημο τρόπο.

Μπορεί δύο άνθρωποι να ταιριάζουν στο σεξ. Υπάρχουν όμως κάποιες γυναικείες συνήθειες που δεν είναι υποφερτές στους άντρες. Για παράδειγμα, όταν μία γυναίκα είναι πολυλογού ή το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τα ψώνια, τότε ο άντρας νευριάζει. Οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου θέλουν μία γυναίκα που να λειτουργεί ως αγχολυτικό και όχι μία σύντροφο που να τους κουράζει, να τους στρεσάρει και να τους αμφισβητεί.

1. Όταν μία γυναίκα είναι πολυλογού
Για κάποιον που θέλει να περάσει ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μία γυναίκα που μιλάει ασταμάτητα.

2. Όταν μία γυναίκα σκέφτεται μόνο τα ψώνια
Πώς να αντέξει ένας άντρας όταν έχει δίπλα του μία γυναίκα που το μυαλό της είναι συνεχώς στις βιτρίνες και κάνει πολλές ώρες για να ετοιμαστεί; Στην αρχή της σχέσης, θα ανεχτεί κάποια πράγματα, στη συνέχεια όμως;

3. Οι γυναίκες που δεν ικανοποιούνται με τίποτα
Όταν οι άνδρες νιώθουν ότι η σύντροφός τους μένει ανικανοποίητη -όχι μόνο από πλευράς σεξ- τότε απογοητεύονται και κλονίζεται η αυτοπεποίθηση που έχουν στον εαυτό τους.

4. Οι γυναίκες που μιλάνε συνέχεια για το βάρος τους
Οι άνδρες που έχουν δίπλα τους ανασφαλείς γυναίκες, οι οποίες ενδιαφέρονται μόνο για το γυμναστήριο και τη δίαιτα που θα ακολουθήσουν για να χάσουν βάρος, είναι βαρετές.

5. Η υπερβολική περιέργεια
Όταν μία γυναίκα κάνει συνεχώς ερωτήσεις του τύπου: “πού ήσουν;”, τι έκανες “, ψάχνει το κινητό του συντρόφου της, τα σακάκια και τις ντουλάπες του, τότε μετράει μέρες στη σχέση. Οι καχύποπτες γυναίκες απωθούν τους άντρες.

6. Η γυναίκα που δεν έχει γνώμη
Όταν μία γυναίκα δεν έχει άποψη και το μόνο που κάνει είναι να συμφωνεί με τον σύντροφό της, τότε τον ξενερώνει. Το να εκφράζει μία γυναίκα την άποψή της είναι σέξι…

7. Διατροφικές διαφορές
Ο ένας αγαπά τα χάμπουργκερ και τις πατάτες, κι ο άλλος είναι χορτοφάγος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Ποιος θα ικανοποιείται και πως θα γίνεται η επιλογή του εστιατορίου Σάββατο βράδυ;

8. Η γυναίκα που ασχολείται συνεχώς με την καθαριότητα
Είναι κουραστικό για έναν άντρα να βλέπει συνεχώς τη γυναίκα να ξεσκονίζει, να του λέει “βγάλε τα παπούτσια” και να μην απολαμβάνει την συντροφιά του γιατί πρέπει να σιδερώσει, να βάλει πλυντήριο και άλλα τέτοια.

9. Το έντονο μακιγιάζ
Σύμφωνα με έρευνες, το 37% των ανδρών προτιμούν να φιλούν χείλη χωρίς κοκκινάδια . Μόνο το 8% υποστηρίζουν ότι θέλουν να φιλούν ένα κατακόκκινο στόμα.

10.Όταν μία γυναίκα δεν έχει αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι
Οι γυναίκες που σκέφτονται ότι ο άντρας με τον οποίο θα κάνουν σεξ, θα προσέξει την κοιλιά τους που εξέχει λίγο ή την κυτταρίτιδα στα πόδια, δεν είναι άνετες στο σεξ. Αυτό ξενερώνει τους άνδρες…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: 6 λόγοι για τους οποίους προσποιούνται τον οργασμό άντρες και γυναίκες
Απιστία: Οι άντρες με περιττά κιλά είναι πιο πιθανό να απατήσουν τις γυναίκες τους