Απιστία: Αυτά είναι τα 5 σημάδια που δείχνουν πως σας απατά

01-06-2017

Κανείς δεν θέλει να πέσει θύμα απιστίας από τον σύντροφο του. Όλοι θέλουμε έναν σύντροφο πιστό που να έχει μάτια μόνο για εμάς. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται πάντα έτσι. Η απιστία στις σχέσεις είναι συχνό φαινόμενο και πολλές φορές είναι δύσκολο να την αντιληφθούμε. Ποια είναι όμως τα σημάδια που θα πρέπει να μας ανησυχήσουν;

Έρευνα που δημοσίευσε η Γερμανική εφημερίδα Bild δείχνουν τα πέντε σημάδια τα οποία μας δείχνουν πως ο άνθρωπος μας ίσως μας απατά.
Ποια είναι αυτά;

1. Θέλει περισσότερο σεξ ή καθόλου σεξ
Επιδιώκοντας το σεξ είναι σαν να θέλει να απαλλαγεί από τις τύψεις του. Όταν όμως δεν θέλει καθόλου σεξ τότε μάλλον έχει εμπλακεί και συναισθηματικά με το τρίτο πρόσωπο. Εκτός δηλαδή από τη χαρά της ερωτικής απόλαυσης, ο σύντροφός σας έχει αρχίσει να έχει αισθήματα για την ερωμένη του.

2. Ξαφνικά δεν έχει λεφτά
Οι πιστωτικές κάρτες είναι άδειες και βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες ότι , δηλαδή, προέκυψαν κάποια έκτακτα έξοδα. Εκεί που σας “είχε βασίλισσα”, τώρα σας πηγαίνει μόνο για σουβλάκι…

3. Είναι μονίμως κουρασμένος
Εκεί που είχε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, τώρα το μόνο που κάνει όταν επιστρέφει αργά στο σπίτι είναι να πάει κατευθείαν για ύπνο, χωρίς εσάς στο πλευρό του.

4. Δεν αποχωρίζεται το κινητό του και τον υπολογιστή του
Περνάει ατελείωτες ώρες με το κινητό του. Εκεί που δεν τον ενοχλούσε να το ξεχάσει κάπου, τότε είναι κρεμασμένος από το τηλέφωνο.

5. Κάνει συνέχεια ταξίδια
Όταν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο ανακοινώνει ότι θα πρέπει να πάει ταξίδι για δουλειά… Επιπλέον, το ξαφνικό ενδιαφέρον για την γκαρνταρόμπα του αλλά και για την εμφάνισή του τον ενοχοποιούν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απιστία: Αυτές είναι οι 4 πιο επικίνδυνες φάσεις στη ζωή ενός ζευγαριού
Απιστία: Οι άντρες που παίζουν αυτά τα αθλήματα είναι πιο πιθανό να σας απατήσουν