Απιστία: Πότε απατάει μια γυναίκα;

26-12-2016
Μέχρι σήμερα η γενική πεποίθηση είναι πως οι άντρες απατούν τις συντρόφους τους πιο εύκολα από τις γυναίκες. Κι όμως. Και οι γυναίκες μπορεί να απατήσουν τους αγαπημένους τους. Νέα Βρετανική έρευνα μάλιστα καταδεικνύει πότε μια γυναίκα είναι πιο πιθανό να απατήσει τον καλό της.
 
Η δημοσκόπηση έγινε από το site AshleyMadison.com ανάμεσα σε 10.245 Βρετανίδες μέσω του διαδικτύου.
 
Τα αποτελέσματα έδειξαν πρώτα και κύρια πως η γυναικεία απιστία είναι σε άνοδο. Στόχος βέβαια της δημοσκόπησης είναι να βρεθεί η ηλικία στην οποία οι γυναίκες απατούν πιο εύκολα τους συντρόφους τους.
Ποια είναι αυτή λοιπόν; Η ηλικία από 25 έως 34 ετών, αφού το 35,1% των άπιστων γυναικών ανήκουν σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ.
 
Και για ποιο λόγο απατούν; Το 79,2% των γυναικών απάντησε πως ο κύριος λόγος που απατούν τους συντρόφους τους είναι επειδή δεν είναι ικανοποιημένες από την σεξουαλική τους σχέση μαζί τους.
 
Σε τάσεις απιστίας ακολουθούν οι γυναίκες ηλικίας από 35-44 ετών δεν πάνε πίσω, αφού η έρευνα έδειξε ότι σε ποσοστό 30,4% απατούν τους συντρόφους τους.
 
Βέβαια όλα αυτά δεν σημαίνουν πως σταμάτησαν αγαπούν τους συντρόφους τους. Το 76,9% των γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους λένε ότι εξακολουθούν να αγαπούν τους αγαπούν και το 95,1% από αυτές λένε πως δεν είναι ερωτευμένες με το τρίτο πρόσωπο. Μόνο το 11,6% λέει ότι θέλει να εγκαταλείψει τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους για χάρη ενός τρίτου προσώπου.
 
Το one-night stand εξακολουθεί να είναι κυρίως αντρική υπόθεση. Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Μια σεξουαλική εξωσυζυγική σχέση για τις γυναίκες διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες στο 60,3% των περιπτώσεων και μόνο το 19,6% λέει ότι ψάχνει για ένα one-night stand.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: