ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Ματ σε δύο κινήσεις” για το “Ερρίκος Ντυνάν” προετοιμάζει η κυβέρνηση!

13-02-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Στη φάση της προετοιμασίας για “mat force σε δύο κινήσεις”, σε σχέση με την απόκτηση του ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας “Ερρίκος Ντυνάν” από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης, βρίσκεται ήδη η κυβέρνηση, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του healthview.gr!

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση αναμένεται να εκδηλώσει τελικά μέσα στην ερχόμενη ή την επόμενη εβδομάδα δύο μεγάλες κινήσεις, οι οποίες η ίδια η κυβέρνηση φιλοδοξεί ότι θα προκαλέσουν την έκπληξη και τον αιφνιδιασμό της ιδιοκτήτριας Τράπεζας Πειραιώς, ενώ θα λύνουν επίσης σε σημαντικό βαθμό τα χέρια της διοίκησης της Τράπεζας, προκειμένου η τελευταία να καταλήξει στην απόφαση για παραχώρηση του “Ερρίκος Ντυνάν” στο Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης, το οποίο συνεργάζεται με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και προσφέρει τελικό τίμημα ίσο με 88 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του εν λόγω ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, αυστηρή “γραμμή” αποφυγής κάθε δημόσιας κίνησης εκ μέρους της, με την οποία θα μπορούσε να έρθει σε οποιαδήποτε προστριβή με την κυβέρνηση, τηρεί η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς…