Αυτά είναι τα πέντε tips για καλύτερο σεξ

26-12-2016
Δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν είναι ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους ζωή και ψάχνουν τρόπους να την βελτιώσουν. Τώρα μιλά η επιστήμη και οι ειδικοί δίνουν συμβουλές για να φτιάξετε την σεξουαλική σας ζωή με πέντε απλά βήματα. Ποια είναι αυτά;
 
– Μην ντρέπεστε
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Indiana βρήκαν, έπειτα από έρευνες πως οι γυναίκες που δεν ντρέπονται για το σώμα τους αλλά και την εξωτερική τους εμφάνιση αποδίδουν καλύτερα στο σεξ
 
– Ο έρωτας περνά από το στομάχι
Όπως λέει η Δρ. Lynn Edlen-Nezin, συγγραφέας του βιβλίου «Great Food, Great Sex» η φράση ο έρωτας περνά από το στομάχι ισχύει στο ακέραιο. Προτείνει λοιπόν πριν τις ερωτικές μας επαφές να έχουμε ένα ρομαντικό δείπνο.
 
– Χαμηλώστε τα φώτα
Ο Δρ. Ian Kerner από το πανεπιστήμιο του Amsterdam στην Ολλανδία, έκανε σχετικές έρευνες και ανακάλυψε πως μια γυναίκα έρχεται σε σεξουαλική κορύφωση όταν νιώθει άνετα. Αυτό γίνεται αν ο άντρας προηγουμένως έχει φτιάξει μια κατάλληλη, ρομαντική ατμόσφαιρα.
 
– Αγάλι-αγάλι
Όπως βρήκε έπειτα από έρευνες ο Δρ. Andrea Kuszewski από το πανεπιστήμιο της Βοστώνης, η ντοπαμίνη η οποία είναι απαραίτητη στην ανάπτυξη της ερωτικής ορμής απελευθερώνεται όταν ο ένας από τους δυο συντρόφους δεν είναι αποκαλυπτικός.
 
– Αγκαλιάστε άφοβα
Όπως βρήκαν οι επιστήμονες, μια αγκαλιά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γιατί; Μια μεγάλη αγκαλιά που διαρκεί περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετή ώστε να αυξηθούν τα επίπεδα της οξιτοκίνης που ρίχνουν τις όποιες αντιστάσεις για σεξ.