Αυτές είναι οι χώρες με τους περισσότερους άπιστους

26-12-2016
Αυτή η ερώτηση έχει απασχολήσει όλους μας. Σε ποιες χώρες ζουν οι άπιστοι άνδρες και γυναίκες; Είναι οι Γάλλοι πιο άπιστοι από τους Ιταλούς και ποιοι είναι στην κορυφή της λίστας με τους πιο άπιστους;
 
Το Γαλλικό Ινστιτούτο Κοινής Γνώμης σε συνεργασία μαζί με ένα γαλλικό site γνωριμιών αποφάσισε να δώσει μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα και έκανε σχετική έρευνα σε δείγμα 4879 ατόμων από την Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία, την Γερμανία, την Ισπανία και το Βέλγιο. Στην έρευνα βέβαια δεν πήραν μέρος Έλληνες.
 
Ποιοι είναι λοιπόν οι πρωταθλητές της απιστίας; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας είναι οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα, το 55% των Γάλλων και το 55% των Ιταλών είπαν πως είχαν απατήσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή τους. Οι γυναίκες από την άλλη είναι λιγότερο άπιστες με 33% για τις Γαλλίδες και 44% για τις Ιταλίδες. 
 
Τρίτο είναι το Βέλγιο με ποσοστό απιστίας 51% για τους άνδρες και 29% οι γυναίκες. Ακολουθούν η Ισπανία με ποσοστό 50% για τους άνδρες και 28% για τις γυναίκες και η Μεγάλη Βρετανία με 42% για τους άνδρες και 29% για τις γυναίκες.
 
Πόσο όμως μετανιώνει ο κάθε λαός για την απιστία του; Οι Ιταλοί εμφανίζονται οι  λιγότερο μετανιωμένοι  (26% οι άνδρες και 27% οι γυναίκες) ενώ ακολουθούν, οι Γερμανοί  (28% οι άνδρες και 28% οι γυναίκες), οι Γάλλοι (32% οι άνδρες, 21% οι γυναίκες).