Αυτές είναι οι συνήθειες των γυναικών που ενοχλούν τους άντρες

26-12-2016
Δεν έχουν μόνο οι άντρες συνήθειες που μπορεί να ενοχλούν τις γυναίκες. Ισχύει και το αντίστροφο. Πολλά από αυτά που κάνουν οι γυναίκες μπορούν να ενοχλούν και να απωθούν τους άντρες. Μεγάλη διαδικτυακή έρευνα μάλιστα έδειξε ποια είναι αυτά.
 
Την έρευνα έκανε η μεγάλη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Reddit και σε αυτή πήραν μέρος χιλιάδες χρήστες της.
Σκοπός της έρευνας ήταν λοιπόν να καταδείξει ποιες είναι οι συνήθειες των γυναικών που ενοχλούν τους άντρες και μπορεί να του απωθήσουν από μια γυναίκα.
 
Τα αποτελέσματα ήταν ανάμεικτα. Ορισμένες από τις συνήθειες πραγματικά προκαλούν έκπληξη. Ποιες είναι λοιπόν αυτές;
 
Ορισμένοι είπαν πως δεν αντέχουν όταν μια γυναίκα μιλά μονίμως στο κινητό της ή να έχει εμμονή με τα κοινωνικά δίκτυα. Άλλοι είπαν πως θα σταματούσαν αμέσως να βγαίνουν με μια κοπέλα αν μάθαιναν ότι παρακολουθεί φανατικά το reality Keeping Up With The Kardashians.
 
Κάποιοι είπαν πως δεν ανέχονται από μια γυναίκα την υπεροψία. Μάλιστα, ένας από τους χρήστες του Reddit είπε πως «δεν αντέχω όταν μια κοπέλα φέρεται σαν να είναι δώρο Θεού και σαν οι άλλοι να πρέπει να νιώθουν ότι είναι προνόμιό τους να μπορούν απλώς και μόνο να την κοιτάζουν».
 
Άλλοι είπαν ότι δεν τους αρέσει καθόλου μια γυναίκα να βγάζει υπερβολικά τα φρύδια της να φαίνονται σχεδόν ανύπαρκτα ή ότι δεν τους αρέσει μια κοπέλα να υποδύεται τη χαζή.
Κάτι που φάνηκε να ενοχλεί επίσης τους άντρες ήταν όταν μια γυναίκα δεν να μπορεί να φροντίσει μόνη της τον εαυτό της και εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το σύντροφό της.
 
Κάτι που φάνηκε επίσης να ενοχλεί τους άντρες στις γυναίκες είναι η βρισιές. Μάλιστα ένας από αυτούς είπε πως το θεωρεί εκ μέρους της γυναίκας υπερπροσπάθεια για να ξεχωρίσει και να την προσέξουν.
Όσον αφορά τις ήσυχες κοπέλες… εκεί τα πράγματα ήταν διχασμένα. Μερικοί είπαν πως δεν τους αρέσει μια γυναίκα που δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια και που δεν μιλά πολύ. Μάλιστα, ένας εκ των χρηστών έγραψε: «Ποτέ δεν μου άρεσαν οι πολύ ήσυχες κοπέλες, άρχισα όμως να βγαίνω με μια κοπέλα που ήταν αρκετά ήσυχη. Αλλά ήταν έξυπνη, αστεία και πολλά άλλα που τελικά ήταν πιο σημαντικά. Οπότε κόλλησα μαζί της. Κλείνουμε τέσσερα χρόνια το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο μπαμπάς μου είχε πει κάτι πολύ σωστό γι’ αυτήν στις αρχές. ‘Μου αρέσει. Είναι ήσυχη, όταν λέει κάτι όμως δεν είναι βλακεία’. Οπότε πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Μερικές φορές κάτι που δεν σου αρέσει αποδεικνύεται ασήμαντο σε σχέση με όλα τα άλλα».
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: