Χαμογέλα! Κάνει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη να χαμογελούν!

26-12-2016

Με το σύνθημα «Aquafresh, 40 χρόνια χαμόγελα!» η GlaxoSmithKline γιορτάζει τη συμπλήρωση 40 χρόνων φροντίδας της στοματικής υγιεινής μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για ενήλικες και παιδιά.

Στο πλαίσιο του εορτασμού «Aquafresh, 40 χρόνια χαμόγελα!», η Έρρικα Πρεζεράκου πραγματοποίησε σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Ολυμπιακό Στάδιο ένα «Σεμινάριο Χαμόγελου», παρουσίασε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φροντίζουμε το εσωτερικό μας χαμόγελο και τόνισε τη σπουδαιότητα της ολοκληρωμένης φροντίδας, εσωτερικά και εξωτερικά, για ένα υγιές χαμόγελο!.

Ο μήνας Απρίλιος αναδεικνύεται μήνας εορτασμού των 40 χρόνων Aquafresh. Το μήνα αυτό η Aquafresh μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε με το χαμόγελό μας πολύτιμη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό στη σελίδα του Facebook, frontise.to.stoma.sou, για όλο το μήνα θα μπορεί ο καθένας από εμάς να μας χαρίσει ένα χαμόγελο Aquafresh, το οποίο θα μετατρέπεται αυτόματα σε χρηματική προσφορά 1€ για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ο στόχος της Aquafresh είναι να συγκεντρώσει 1 χαμόγελο για κάθε μέρα που βρίσκεται μαζί μας, το ποσό αυτό των 15.000 €, θα διατεθεί στο Σύλλογο «Αγκαλιά», για την κάλυψη βασικών αναγκών.

Μπες κι εσύ στη σελίδα frontise.to.stoma.sou στο Facebook ανάδειξε το εσωτερικό σου χαμόγελο, ανάρτησε το εξωτερικό σου και η Aquafresh θα το ακτινοβολήσει παντού!