Δημητριακά: Ένα μπολ γεμάτο υγεία

26-12-2016

Το κουάκερ, μια ελαφρώς αλμυρή κρέμα που έφτιαχναν παλαιότερα με κάθε ευκαιρία για πρωινό, ελαφρύ βραδινό ή όταν πονούσε κάποιον το στομάχι του, δεν ήταν ένα παραδοσιακό ελληνικό φαγητό αλλά μια εισαγόμενη συνήθεια, που το σωστό όνομά της είναι πόριτζ. Γιατί το Quaker είναι στην πραγματικότητα η αμερικανική φίρμα η οποία ταυτίστηκε με τις νιφάδες βρώμης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.