Δωρεάν εξέταση για προβλήματα διαφράγματος από την ωτορινολαρυγγολόγο Αργυρώ Κυπραίου

26-12-2016

Η ωτορινολαρυγγολόγος, Αργυρώ Κυπραίου, με εξειδίκευση στην αποκατάσταση του ρινικού διαφράγματος και της αισθητικής αποκατάστασης της μύτης, γνωρίζοντας την οικονομική δυσχέρεια από την οποία υποφέρει πολύς κόσμος, αποφάσισε να προσφέρει μία φορά τον μήνα, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και ώρες 10:00 πμ με 15:00 μμ, δωρεάν εξετάσεις σε όσους προσέλθουν εκείνη την ημέρα και δωρεάν ένα χειρουργείο διαφράγματος.

Το μηνιαίο κοινωνικό ιατρείο θα πραγματοποιείται στο ιδιωτικό της ιατρείο, Μπουμπουλίνας 31-33 στον Πειραιά, με όσους την επισκέπτονται την ημέρα εκείνη να μην πληρώνουν την ιατρική κλινική εξέταση. Τονίζουμε ωστόσο, ότι το κοινωνικό ιατρείο της κυρίας Κυπραίου δεν θα αφορά άλλα προβλήματα υγείας που άπτονται της ειδικότητάς της, πλην προβλήματα ρινικής αναπνοής, προβλήματα διαφράγματος και ρινοπλαστικής.

Από τα περιστατικά που χρειάζονται οπωσδήποτε χειρουργική επέμβαση στο διάφραγμα, η κυρία Κυπραίου θα επιλέγει το πιο δύσκολο το οποίο θα πραγματοποιεί χωρίς δική της αμοιβή.

Το τηλέφωνο του ιατρείου είναι 210-4523738