Δωρεάν ημερίδα για το Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό

10-09-2019

Η Dynamic Equilibrium System (DES), μια πρωτοπόρος και καταξιωμένη εκπαιδευτική εταιρία με πολυετή διεθνή εμπειρία σε συνεργασία με τους πιστοποιημένους διεθνείς φορείς του NLP (INLPTA, ANLP, Meta International), προσκαλεί στην φθινοπωρινή ημερίδα της που είναι αφιερωμένη στον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό (NeuroLinguistic Programming- NLP) και τις εφαρμογές του, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στον Πολυχώρο Χείρωνα.

Η DES πρεσβεύει, παγκοσμίως, την ορθή χρήση των τεχνικών του NLP και είναι υπεύθυνος για την τήρηση των κανόνων του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας των εκπαιδεύσεων NLP που γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε αυτή την ημερίδα που είναι ανοιχτή στο κοινό για να μάθει, έγκυρα, τι είναι και τι δεν είναι το NLP, οι τομείς στους οποίους βρίσκει εφαρμογή και, τέλος, θα μάθει μια από τις πυρηνικές τεχνικές του NLP!

Σε ποιους απευθύνεται αυτή η ημερίδα

Η ημερίδα απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του NLP σε βάθος και, πιο συγκεκριμένα:
• Επαγγελματίες Υγείας (διαιτολόγοι- ιατροί- φαρμακοποιοί)
• Ψυχολόγοι, Ψυχοθεραπευτές
• Coaches
• Δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί
• Εκπαιδευτές ενηλίκων
• Αθλητές
• Στελέχη επιχειρήσεων
• Ελεύθεροι επαγγελματίες
• Διαπραγματευτές

Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν live διαδραστικά demos και θα μάθουν βιωματικά μια από τις πυρηνικές δεξιότητες του NLP.

Στην ημερίδα αυτή, οι εκπαιδευτές NLP της Dynamic Equilibrium System, επαγγελματίες από διαφορετικά πεδία, με πολυετή εμπειρία, θα μοιραστούν με το κοινό τις δικές τους εμπειρίες από τους τομείς ειδίκευσής τους, με πραγματικά περιστατικά και γεγονότα. Και, φυσικά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική δυνατότητα να γνωριστούν με κάποιους από τους απόφοιτους του οργανισμού και, πλέον, επαγγελματίες, ώστε να καταλάβουν ακόμα καλύτερα τις εφαρμογές αυτού του ιδιαίτερου συστήματος.

Επικεφαλής της DES είναι ο Νίκος Φραγκιάς, Interventionist – Behavioral Analyst – Profiler και ο μόνος Έλληνας επίσημος συνεργάτης του διεθνούς φήμης ερευνητή/καθηγητή Dr. Paul Ekman, ειδικού στις μικροεκφράσεις προσώπου και γλώσσα σώματος.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου από τις 11.00πμ ως τις 3.00μμ, στον Πολυχώρο Χείρωνα στην Παιανία (19ο χλμ Αθηνών- Λαυρίου, δείτε τον χάρτη εδώ).
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και οι θέσεις είναι ονομαστικές, επομένως, αν θέλετε συμμετέχετε θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Συμμετοχής ως την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, θα σας καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] ή να καλέσετε στο 6946 777 000 (Λυδία Ορφανουδάκη, Τμήμα Επικοινωνίας).