Επίσκεψη Κικίλια στο “Ερρίκος Ντυνάν”: «Για πρώτη φορά στο ΕΣΥ δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία εφημερεύουν μαζί»

Κικίλιας
24-03-2021

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/3) το Θεραπευτήριο «Ερρίκος Ντυνάν» κατά τη διάρκεια της συνεφημέρευσής του με τα νοσοκομεία του ΕΣΥ και τα στρατιωτικά Νοσοκομεία.

Μετά την επίσκεψη, ο Υπουργός Υγείας ευχαρίστησε το προσωπικό του ιδιωτικού τομέα που μαζί με τους συναδέλφους τους στα δημόσια νοσοκομεία δίνουν τη μάχη κατά την πανδημίας:

«Για μια ακόμη νύχτα, ιατροί, νοσηλευτές και όλο το προσωπικό είναι στα νοσοκομεία μας, κάνοντας το καθήκον τους με αυταπάρνηση. Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο πατριωτικό τρόπο που θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να δείξουν το σεβασμό τους στην Πατρίδα ενόψει των εορτασμών των 200 ετών. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εφημερεύουν μαζί τα νοσοκομεία του ΕΣΥ με τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, όπως σήμερα το «Ερρίκος Ντυνάν», και με τα στρατιωτικά Νοσοκομεία, όπως το 251 Γ.Ν.Α και το Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. Σας ευχαριστώ όλους για την τεράστια προσπάθεια την οποία έχετε κάνει».

Από την πλευρά του Ερρίκος Ντυνάν, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος Θεμιστοκλής Χαραμής σημείωσε ότι «το Ερρίκος Ντυνάν ζει μια πρωτόγνωρη διαδικασία, συμμετέχοντας στις εφημερίες του ΕΣΥ. Όλο το προσωπικό και οι γιατροί μας είναι εδώ, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και νομίζω ότι με τις μικρές μας δυνάμεις θα συμβάλλουμε κι εμείς να περάσουμε όλη αυτή τη δυσκολία της πανδημίας».