“Επιταχύνοντας από την ηλικία 0 στα 110 χρόνια σε 25 βήματα”

26-12-2016

H Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το ΤΕDxNijmegen Live στο πλαίσιο της εκδήλωσης “#opnHealth hostsTEDxNijmegen, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το #οpnHealth hostsTEDxNijmegen θα είναι συνδυασμός ζωντανής ακρόασης του TEDxNijmegen και βήμα παρουσίασης νέων ιδεών και εφαρμογών στον τομέα της υγείας από Έλληνες επιστήμονες.

Οι εκδηλώσεις ΤΕDx έχουν σχεδιαστεί γύρω από τη γενική θεματολογία των ΤΕD: τεχνολογία, διασκέδαση, σχεδιασμός και στο πνεύμα που διέπει τις εκδηλώσεις ΤΕD“ιδέες που αξίζει να ακουστούν».  Το θέμα τουTEDxNijmegen για φέτος είναι

“Επιταχύνοντας από την ηλικία 0 στα 110 χρόνια σε 25 βήματα”

και αναφέρεται στους ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς στη ζωή μας και στη μεγαλύτερη μακροβιότητα μας. Ομιλητές από πολύ διαφορετικές ειδικότητες, αλλά και ηλικίες θα μοιραστούνμαζί μας τις εμπειρίες τους! Καλλιτέχνες, μουσικοί, γιατροί, ένας 95χρονος καθηγητής φυσικής, ένας δημοσιογράφος, ένας επιχειρηματίας και πολλοί νέοι.

Στη διάρκεια της ημέρας εκτός της ζωντανής παρακολούθησης επιλεγμένων παρουσιάσεων από τοΤΕDxNijmegen, oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν Έλληνες που έχουν κάνει κάτι καινοτόμο, πρακτικό, χρηστικό στο χώρο της υγείας. Ομιλητές από όλο το φάσμα του τομέα υγείας θα μας μιλήσουν για τις ιδέες και θα μας παρουσιάσουν τις λύσεις που βρήκαν.

To “opnhealth hosts TEDxNijmegen” διοργανώνεται από εθελοντές, όπως όλα τα ΤΕD. Διοργανωτές είναι η διαδικτυακή ομάδα ανοιχτών συζητήσεων για θέματα υγείας #opnhealth, το Ελληνικό Παράρτημα του OpenKnowledge Foundation, το Discover Skills for Carers και το Mobile Monday AthensΠληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης www.opnhealth.gr. Επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]