Εσώρουχα: Ποια προτιμούν οι άντρες επάνω στις γυναίκες…

γυναίκες με εσώρουχα
21-01-2020

Υπάρχουν πολλών ειδών γυναικεία εσώρουχα. Τα προκλητικά, τα βολικά, τα αθλητικά… Νέα έρευνα στη Βρετανία δείχνει πως τα εσώρουχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πώς την βλέπει ο άντρας γενικότερα…. Ειδικά στο κρεβάτι.

Η συντριπτική πλειοψηφία ανδρών και των γυναικών, συμφώνησαν ότι τα εσώρουχα επηρεάζουν το πόσο ελκυστικό θεωρούν τον/την σύντροφό τους. Πάνω από το ήμισυ των ανδρών λέει ότι κρίνει αρκετά μια γυναίκα από το πόσο ελκυστικά είναι τα εσώρουχα που φοράει.

Αυτά τα εσώρουχα θέλουν να βλέπουν οι άνδρες στις γυναίκες

Τα ευρήματα έδειξαν ότι το 86% των ανδρών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων που φοράει η γυναίκα τους επηρεάζει στο πόσο ελκυστική την θεωρούν.
Το 71% των γυναικών δήλωσε ότι το είδος των εσωρούχων ενός άνδρα “μετράει” πολύ στο πώς τον φαντάζονται στο σεξ.

Λοιπόν, ποια εσώρουχα είναι εκείνα που “ανάβουν” άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα; Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο σε μια γυναίκα, όταν εκείνη φοράει “σετ” σουτιέν και εσώρουχο (ίδιο χρώμα και σχέδιο). Και μάλιστα, συνδυασμένα με ένα ζευγάρι όμοιες ψηλές κάλτσες ή ζαρτιέρες. Την ίδια στιγμή φαίνεται πως στους άνδρες δεν αρέσουν καθόλου οι κορσέδες σε μια γυναίκα.

Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, μόνο το 19% των ανδρών θεωρεί ότι το στρινγκ που είναι κυριολεκτικά “ένα κορδόνι” είναι ελκυστικό. Μόλις το 6% δήλωσε ότι θεωρεί “σέξι” το babydoll.

Από την άλλη, το 43% των αντρών είπε το καλύτερό τους είναι όταν η γυναίκα φοράει “σετ” εσωρούχων.

Κάτι άλλο στο οποίο τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες συμφωνούν είναι ότι τα παλιά ή άβολα αντρικά εσώρουχα τύπου “μπόξερ” δεν είναι αποδεκτά. Το 59% των γυναικών να λέει ότι κρίνει αρνητικά έναν άντρα όταν εκείνος φοράει κάτι τέτοιο. Το 52% των ανδρών να λέει το ίδιο για τα παλιά εσώρουχα των γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σεξ: Γιατί δεν πρέπει να φοράμε εσώρουχα μετά την ερωτική πράξη;