Φαλλοπλαστική

26-12-2016

αισθητική φαλλοπλαστική, γνωστή ως μεγέθυνση πέους,πηγάζει από μια βαθιά επιθυμία των ανδρών να νιώσουν πιο μεγάλοι και πιο δυνατοί, άρα και πιο ικανοί.

Η επέμβαση αυτή δίνει μήκος και όγκο στο πέος των ανδρών, ενώ αντίστοιχη της τεχνικής αυτής είναι η αυξητική του στήθους στις γυναίκες μετά την οποία οι γυναίκες αισθάνονται ένα είδος υπεροχής και μεγαλύτερης σεξουαλικότητας.

Ποιοι άνδρες τη ζητούν

Οι άνδρες που ζητούν μεγέθυνση ή αυξητική είναι συνήθως αυτοί  που ανήκουν στον μέσο όρο, αλλά νοιώθουν ότι υπολείπονται σε μέγεθος από κάποιους άλλους, με τους οποίους συγκρίνονται(φίλους, συμμαθητές ή ακόμα και φανταστικούς αντεραστές).

Η Νέα Τεχνική

Η αισθητική και λειτουργική φαλλοπλαστική είναι, ουσιαστικά, μια αλλαγή της σχέσης του ανατομικού έσω φαλλού, με το έξω τμήμα του, το οποίο είναι και ορατό. Αυτό γίνεται αλλάζοντας τη θέση του έσω τμήματος, αυτό που συνδέεται με το ηβικό κόκαλο. Πρακτικά, είναι μια ανάπλαση των σχέσεων πέους-δέρματος και οστού. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης επιμήκυνσης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και πάχυνση, αυξάνοντας την περίμετρο του φαλλού με φύλλο από ειδικά επεξεργασμένο δέρμα και λίπος. Η επέμβαση διαρκεί περίπου μια ώρα, δεν χρειάζεται νοσηλεία, αλλά ούτε και ιδιαίτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση. Η μέθοδος γίνεται από ειδικευμένο γιατρό, ουρολόγο ή πλαστικό που έχει εξειδικευτεί σ’ αυτήν την τεχνική. Είναι σημαντικό όμως ο γιατρός που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος να έχει μεγάλη εμπειρία σε παρόμοια περιστατικά, ώστε να διασφαλίσει το άριστο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, με τη νέα αυτή τεχνική, η μεγέθυνση επιτυγχάνεται με ένα ειδικό βιο- συνθετικό υλικό (scafoil). To νέο αυτό υλικό, όταν εμποτίζεται με τον ορρό του ίδίου του άνδρα(ασθενούς), αποκτά ιδιότητες αυτο- μοσχεύματος. Η τεχνική αυτή δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και εφαρμόζεται σε όλα τα εξειδικευμένα Κέντρα της Αμερικής, της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας.

Φόβοι-Προβληματισμοί

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός και φόβος των ανδρών που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σ’ αυτήν την επέμβαση, είναι μήπως μετά αντιμετωπίσουν πρόβλημα στύσης. Υπάρχουν ορισμένοι γιατροί οι οποίοι δε γνωρίζουν επαρκώς τη μέθοδο ή δεν τη θεωρούν αναγκάια, (όταν οι ασθενείς τους ζητούν πληροφορίες)Ο ειδικός γιατρός θα τους διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την σεξουαλική ικανότητά τους μετά την επέμβαση,ενώ ο καθένας δικαιούται να διαχειρίζεται το σώμα τους και να βελτιώνει την εικόνα του, όταν θεωρεί ότι έτσι θα νοιώθει καλύτερα.

Δρ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ