Για ποια πράγματα λένε ψέματα οι άντρες στο σεξ;

26-12-2016

Όλοι έχουμε δει την ταινία «Όταν ο Χάρρι γνώρισε τη Σάλλι» και έχουμε δει την Meg Ryan να αποδεικνύει μέσα σε ένα κατάμεστο εστιατόριο πως οι γυναίκες μπορούν κάλλιστα να προσποιηθούν έναν οργασμό. Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες ικανές για κάτι τέτοιο. Έρευνα έδειξε πως και οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν την κλιμάκωση αν χρειαστεί.  Ποια είναι όμως μερικά ακόμα ψέμματα των αντρών στο σεξ;

Η Αυστραλιανή Sunday Telegraph έκανε δημοσκόπηση και σε αυτή πήραν μέρος  1200 αναγνώστες της. Το 23% των αντρών παραδέχτηκε πως έχει προσποιηθεί οργασμό. Αριθμός μεγαλύτερος από των γυναικών που δήλωσε πως έχει προσποιηθεί οργασμό σε ποσοστό 20,6%. Τα ευρήματα αυτά στηρίζουν και τα αποτελέσματα άλλης μελέτης που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες και έδειξαν πως, σε δείγμα 1080 αντρών, ένας στους τέσσερις είχε προσποιηθεί την κορύφωση.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το ψέμα που λένε οι άντρες. Η Αυστραλιανή δημοσκόπηση έδειξε ακόμα πως το 25,4% των αντρών είπε ψέματα για το πως αισθάνεται την ώρα της σεξουαλικής πράξης. Δηλαδή για το αν είναι ικανοποιημένοι, για το αν αγαπάνε ή όχι τη σύντροφο τους και ο,τι άλλο μπορεί να λέει ο άντρας κατά τη διάρκεια του σεξ. Να σημειώσουμε πως το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν μόλις το 6%.

Επιπλέον, η έρευνα έδειξε πως οι άντρες μπορούν να πουν ψέματα ακόμα και για το αν έχουν διάθεση για σεξ. Συγκεκριμένα σε ποσοστό 32.5%. Το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι στο 19%.

Συμπέρασμα: Άλλος έχει τη φήμη πως προσποιείται στο κρεβάτι κι άλλος έχει τη χάρη.