Γιατί οι γυναίκες κάνουν κολποπλαστική;

26-12-2016
Η κολποπλαστική είναι κάτι που έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Τι είναι; Η πλαστική επέμβαση στον κόλπο της γυναίκας για ιατρικούς ή αισθητικούς λόγους. Ειδικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες λένε πως η συγκεκριμένη πλαστική έχει σημειώσει τεράστια άνοδο το τελευταίο διάστημα; Γιατί; Οι γυναίκες θέλουν η συγκεκριμένη περιοχή να φαίνεται ωραία με τα παντελόνια της γιόγκα.
 
Στοιχεία της Αμερικανικής Ένωσης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS) δείχνουν πως στις Ηνωμένες Πολιτείες οι κολποπλαστικές έχουν σημειώσει μια αύξηση της τάξης του 49% από το 2013 έως το 2014.
Μάλιστα, οι γυναίκες περισσότερο απ’ όλα θέλουν να κάνουν πλαστική στο κομμάτι του κόλπου που ονομάζεται χείλη.
 
Γιατί; Όπως λένε στους γιατρούς τους οι ίδιοι οι γιατροί θέλουν απλά η κάτω περιοχή τους να φαίνεται καλύτερη όταν φορούν παντελόνια για γιόγκα και μπικίνι.
 
Όπως λένε οι πλαστικοί χειρούργοι, οι γυναίκες σήμερα είναι πιο ενήμερες για την συγκεκριμένη περιοχή της ανατομίας τους εξ’ αιτίας της πληθώρας πορνογραφικού υλικού που υπάρχει. Πολλές φορές μάλιστα εμπνέονται και από αυτές τις εικόνες για το πως θέλουν να είναι και ο δικός τους κόλπος.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: