Γυναικολογικό ιατρείο στη DEMO για τις γυναίκες εργαζόμενες

26-12-2016

Σε συνεργασία με Μαιευτήρα Χειρουργό – Γυναικολόγο, προχώρησε η διοίκηση της DEMO ο οποίος θα παρέχει, σε ειδικό χώρο εντός των εγκαταστάσεων της φαρμακευτικής, δωρεάν υπηρεσίες σε κάθε εργαζόμενη που θα ήθελε να συζητήσει οποιοδήποτε γυναικολογικό θέμα.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε γυναικολογικό ιατρείο, στο οποίο οι γυναίκες εργαζόμενες της DEMO θα εξετάζονται δωρεάν και εγκαίρως με TEST PAP ή/και ψηλάφηση μαστού. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, το θέμα του χρόνου αλλά και του κόστους, είναι δύο σημαντικοί λόγοι που οι γυναίκες αμελούν το πολυτιμότερο δώρο, την υγεία τους. Η DEMO με αυτήν την ενέργεια στοχεύει να συμβάλλει ώστε οι εργαζόμενες της εταιρείας να διευκολύνονται και να εξετάζονται εγκαίρως. Η πρωτοποριακή αυτή ενέργεια της Βιομηχανίας, προσφορά στο γυναικείο προσωπικό  της που αριθμεί τα 450 άτομα, αποτελεί  πρωτοτυπία, για τα ελληνικά αλλά και για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα στον ιδιωτικό τομέα.

Η επίσημη έναρξη της πρωτοβουλίας έγινε την Παρασκευή 11/11, όπου στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της DEMO, ο ιατρός μίλησε στις γυναίκες εργαζόμενες για το  σημαντικό θέμα του Καρκίνου του Μαστού, ενώ την προηγούμενη Παρασκευή 25/11 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ιατρείου και οι πρώτες εξετάσεις του γυναικείου προσωπικού. 

H εταιρεία δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον να υιοθετεί, να υποστηρίζει και να δημιουργεί πρωτοποριακές ενέργειες για την ασφάλεια του προσωπικού της και της κοινωνίας.