Η εκστρατεία ενημέρωσης για τα δικαιώματα των καρκινοπαθών συνεχίζεται και φέτος

26-12-2016

Η εκστρατεία ενημέρωσης «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ» που έχει αναλάβει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. με την ευγενική χορηγία του τμήματος Ογκολογίας της φαρμακευτικής εταιρείας NOVARTIS και την υποστήριξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο), συνεχίζεται και φέτος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, ξεκινάει ο νέο κύκλος δράσεων της εκστρατείας. Στο πλαίσιο αυτό, στις 6 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα διεξαγωγής του διεθνή φιλικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Ελβετίας, πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σχετικά με τα δικαιώματα των καρκινοπαθών στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, καθώς και προβολή του μηνύματος «Μάθε, Ψάξε, Διεκδίκησε έχεις Δικαίωμα!»  στις οθόνες του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκη, όπου διεξήχθη ο αγώνας.

Η εκστρατεία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ» περιλαμβάνει μία σειρά από επικοινωνιακές ενέργειες, οι οποίες θα προσεγγίσουν και θα ενημερώσουν το κοινό, στους χώρους των νοσοκομείων, των φαρμακείων αλλά και μέσω διαδικτύου και Μ.Μ.Ε.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η αναζήτηση, η καταγραφή και η κωδικοποίηση όλων των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο, αλλά και η συνεχής επικαιροποίηση των πληροφοριών, έτσι ώστε ο κάθε καρκινοπαθής να έχει στην διάθεσή του μία αξιόπιστη πηγή έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης, με αποτέλεσμα να τον βοηθήσει να τα διεκδικήσει και να έχει μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην ενημερωμένη ιστοσελίδα κάνοντας κλικ στοwww.dikaiomamou.anticancerath.gr και να κατεβάσετε τον πλήρη οδηγό με όλες της πληροφορίες και τα δικαιώματα των καρκινοπαθών ή να καλέσετε στον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι στα παρακάτω τηλέφωνα 210 6468222, 210 3244390, 210 6447002.

Η εκστρατεία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ» υποστηρίζεται επίσης και από το Facebook, με Fan Page,www.facebook.com/dikaiomamou και ειδικό application που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κάνοντας κλικ στο https://www.facebook.com/pages/Δικαίωμά-μου/396488173728608?sk=app_227664274016411.

Όλοι μπορούν να στηρίξουν τα δικαιώματα των καρκινοπαθών κάνοντας like στην σελίδα στο Facebook και φορώντας την αντίστοιχη κονκάρδα.