Η ELPEN στη CPhI για 13η συνεχόμενη χρονιά

15-11-2022

Η ELPEN συμμετείχε στη CPhI Worldwide 2022, στη Φρανκφούρτη (1-3 Νοεμβρίου), με περίπτερο 153 τ.μ. Πρόκειται για την διεθνή διοργάνωση στο χώρο του φαρμάκου που διεξάγεται περισσότερα από 30 χρόνια προσελκύει την παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, στην οποία η ELPEN συμμετέχει για 13η φορά στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα Business Development και R&D συναντήθηκαν με εκπροσώπους από 300 εταιρείες, τους οποίους ενημέρωσαν για τα σκευάσματα και τα νέα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας.

Ο κ. Λευτέρης Τρύφων, Head of International Business της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την σημαντική αύξηση των εξαγωγών που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Αυτή έχει επιτευχθεί μέσω των νέων συνεργασιών που έχουν υπογραφεί, αλλά και μέσω της διεύρυνσης του αριθμού προϊόντων που προσφέρουμε σε όλο και περισσότερες χώρες. Τα προϊόντα της ELPEN αναγνωρίζονται ως τα πλέον καινοτόμα και η εταιρεία ως συνεργάτης επιλογής για τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, με στόχο τα προϊόντα μας να καλύπτουν έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ασθενών και το όνομα της ELPEN να παραμείνει συνδεδεμένο με την αξιοπιστία, την ποιότητα και την διαφοροποίηση».

Η ELPEN είναι προσανατολισμένη στην εξωστρέφεια εδώ και πολλά χρόνια. Τα σκευάσματά της εξάγονται στην Ευρώπη, την Ασία, την Άπω και Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η παρουσία των προϊόντων της εταιρείας σε 18 χώρες στην Ευρώπη και σε 41 παγκοσμίως έχει αποτέλεσμα! Έτσι πλέον το 90% της κερδοφορίας της ELPEN προέρχεται σήμερα από το εξωτερικό. Αυτό αφενός διασφάλισε τη συνέχιση της ανάπτυξής της εν μέσω των αντίξοων συνθηκών υπερφορολόγησης που επικράτησαν τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας και αφετέρου, δημιούργησε το περιθώριο για την υλοποίηση των νέων επενδύσεών της στον  ερευνητικό και τον παραγωγικό τομέα.