Η γυναίκα με χιούμορ δεν ελκύει τόσο όσο ο άντρας με χιούμορ

26-12-2016
Μέχρι σήμερα ξέραμε πως ένας άντρας που έχει αίσθηση του χιούμορ και κάνει μια γυναίκα να γελά θεωρείται γοητευτικός και σέξι και ελκύει το αδύναμο φύλο. Τώρα, έρευνα Αμερικανών επιστημόνων δείχνει πως το ίδιο δεν συμβαίνει με τις γυναίκες με χιούμορ.
 
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας στις Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν  μια σειρά από πειράματα σε πάνω από 100 εθελοντές προκειμένου να διαπιστώσουν εάν μια γυναίκα με χιούμορ θεωρείται το ίδιο σέξι και ελκυστική με έναν άντρα με χιούμορ.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως όσο περισσότερα αστεία έλεγε ο άντρας σε μια γυναίκα τόσο πιο πιθανό ήταν η γνωριμία να καταλήξει σε σχέση. Το ίδιο όμως δεν ίσχυε όταν η γυναίκα έλεγε αστεία στον άντρα κατά την γνωριμία.
 
Όπως εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Jeffrey Hall οι άντρες χρησιμοποιούν το χιούμορ για να διαπιστώσουν εάν οι γυναίκες ενδιαφέρονται για αυτούς αλλά και για να τις τραβήξουν κοντά τους. Το χιούμορ όμως δεν φαίνεται να έχει την ίδια ιδιότητα και δεν θεωρείται το ίδιο σέξι όταν γίνεται από τις γυναίκες προς τους άντρες.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: