Η Menarini Hellas επεκτείνει τη δραστηριότητά της στους τομείς Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής με τη σειρά προϊόντων RELIFE

21-12-2020

Στον τομέα της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής επεκτείνει τις δραστηριότητες της, η Μenarini Hellas, με τη διάθεση στην ελληνική αγορά της σειράς προϊόντων RELIFE.

Το νέο επιχειρηματικό τμήμα RELIFE έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με δερματικές παθήσεις, μέσω της σειράς προϊόντων RELIFE.

Η σειρά προϊόντων RELIFE αποτελείται από ολοκληρωμένες θεραπευτικές λύσεις που καλύπτουν καθημερινές ανάγκες και βασίζονται στην καινοτομία και την επιστημονική έρευνα. Με το μήνυμα “My skin says how I feel”, η σειρά RELIFE φροντίζει για την επίτευξη της ευημερίας-ενός εσωτερικού και εξωτερικού ‘’well-being’’- ξεκινώντας από το δέρμα. Το χαρτοφυλάκιο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων RELIFE απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά και περιλαμβάνει αποτελεσματικές, εξαιρετικά καινοτόμες και ολοκληρωμένες θεραπευτικές λύσεις για δερματικές παθήσεις όπως είναι η ατοπική δερματίτιδα/έκζεμα, το μέλασμα/υπερμελάγχρωση, η υπερκεράτωση και η ακμή. Παράλληλα, η RELIFE υπόσχεται μια νέα επαναστατική προσέγγιση για την Αισθητική Ιατρική, συνδυάζοντας ιδιαίτερες και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικές.

O κ. Γεώργιος Συκιανάκης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Menarini Hellas αναφερόμενος στην νέα αυτή επένδυση δήλωσε: «με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση των δραστηριοτήτων της Menarini και στους τομείς της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής, μέσω των προϊόντων RELIFE. Η καινοτομία αποτελεί την κινητήριο δύναμη για τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας, με γνώμονα πάντα την υγεία και ευεξία των ασθενών. Σε αυτή τη φιλοσοφία εντάσσεται και η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στους τομείς της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής με τη δημιουργία του τμήματος RELIFE. Το νέο τμήμα, βασίζεται στην επιστημονική εμπειρία της Menarini και έχοντας στο επίκεντρο τον ασθενή, στόχο έχει να παράσχει υψηλά πρότυπα ποιότητας στην έρευνα, ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων καθώς και στην ιατρική εκπαίδευση».

H κα Ανδριάνα Ζούπου, Business Unit Head, από την πλευρά της τόνισε «η σειρά προϊόντων RELIFE εισάγει μια ολιστική προσέγγιση στη Δερματολογία και την Αισθητική Ιατρική. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε περισσότερες καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές στους επαγγελματίες υγείας, στον ασθενή και κατ’ επέκταση στον άνθρωπο εστιάζοντας στην επίτευξη πλήρους ευεξίας, ξεκινώντας από το δέρμα».

Σχετικά με τον όμιλο Menarini
Ο όμιλος Menarini με έδρα την Φλωρεντία Ιταλίας και με παράδοση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, μέσα από τις 14 παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα 6 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης στις 136 χώρες δραστηριοποίησής της και με 17.000 υπαλλήλους, εργάζεται αδιάκοπα με μοναδική αποστολή της την ευημερία του ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Με κύκλο εργασιών 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, η Menarini κατέχει την 13η θέση στην Ευρώπη μεταξύ5.345 εταιρειών και την 35η θέση παγκοσμίως μεταξύ 21.587 (πηγή : IQVIA).
Ο όμιλος διαθέτει 6 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν θεραπευτικές ανάγκες σε σημαντικές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων καρδιολογίας, γαστρεντερολογίας, πνευμονολογίας, λοιμωδών νοσημάτων, διαβητολογίας, αντι-φλεγμονωδών και αναλγητικών. Μέσω των φαρμακευτικών προϊόντων της, ο όμιλος Menarini συνεισφέρει συνεχώς στην υγεία των ασθενών σε όλο τον κόσμο, πάντα με υψηλά πρότυπα ποιότητας.