Η «Ναυτεμπορική», εγκαινιάζει την τηλεοπτική παρουσία της με το Naftemporiki TV που βγήκε σήμερα στον «αέρα».

12-09-2022

Ένα νέο κεφάλαιο στην πολύχρονη ιστορία της στον χώρο των ΜΜΕ ανοίγει η «Ναυτεμπορική», εγκαινιάζοντας την τηλεοπτική παρουσία της με το Naftemporiki TV που βγήκε σήμερα στον «αέρα».

Με ζωντανή μετάδοση από το στούντιό της στη 86η ΔΕΘ το κανάλι της «Ναυτεμπορικής» και η δημοσιογραφική ομάδα του μεταδίδει τον παλμό των εξελίξεων από τη Θεσσαλονίκη, φιλοξενώντας κορυφαίους παράγοντες της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής, που σχολιάζουν και αναλύουν την επικαιρότητα.

Η «Ναυτεμπορική» έχει μακρά πορεία στη ΔΕΘ, καθώς «συμπορεύεται» μαζί της από το 1970 με τις ειδικές εκδόσεις της. Υπενθυμίζεται ότι η «Ναυτεμπορική» συμμετέχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (10-18/09) με περίπτερο (εξωτερικό stand 17, έξω από το περίπτερο 8) και ειδική έκδοση με τίτλο «Investment & Exports: Το διπλό στοίχημα της οικονομίας».

Μείνετε συντονισμένοι στο Naftemporiki TV για συνεχή ενημέρωση, αναλύσεις και πλούσιο ρεπορτάζ σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία, τις αγορές, το επιχειρείν, την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα.

To Naftemporiki TV είναι στις πλατφόρμες Cosmote TV και Nova. Aπευθείας ροή και στο Naftemporiki.gr

Ζωντανή ροή naftemporiki.gr – YouTube