Η Roche Hellas για 4η χρονιά επίσημος χορηγός του Greece Race for the Cure®

26-12-2016

H Roche Hellas συμμετείχε για τέταρτη χρονιά ως επίσημος χορηγός στον αγώνα – θεσμό Greece Race for the Cure®, ο οποίος διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

Με την πολυπληθέστερη ομάδα στα χρονικά της εταιρείας, οι εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους φορώντας το ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του αγώνα Roche μπλουζάκι έλαβαν μέρος στη συμβολική δράση, τρέχοντας στον αγώνα δρόμου των 5χλμ ή περπατώντας τη διαδρομή των 2χλμ. Με τον τρόπο αυτό, ένωσαν τις φωνές τους με γυναίκες που έχουν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, αλλά και με χιλιάδες συμπολίτες τους, θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας. Παράλληλα, από το κεντρικό περίπτερό της, η Roche Hellas διένειμε ενημερωτικό υλικό αναφορικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ασθένεια.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Roche Hellas, κ. Κίμων Μαλαταράς, με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας στον αγώνα δήλωσε: “Με τη γνώση ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να είναι σωτήρια, στηρίζουμε το αξιόλογο έργο που εδώ και χρόνια υλοποιεί το Άλμα Ζωής και ‘τρέχουμε’ και φέτος για να διαδώσουμε σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε το μήνυμα αυτό. Η Roche Hellas, ως υπεύθυνος εταίρος της ελληνικής κοινωνίας, στηρίζει έμπρακτα και ενθαρρύνει δράσεις που έχουν ως κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας”.