Η τηλεόραση καταστρέφει τη σχέση σας

26-12-2016
Για πολλούς, η τηλεόραση είναι στην κρεβατοκάμαρα είναι μια συνήθεια. Για αυτούς που κοιμούνται μόνοι ίσως αυτή η συνήθεια δεν είναι κακή. Για τα ζευγάρια όμως μπορεί να είναι και καταστροφική αφού νέα έρευνα Ιταλών επιστημόνων δείχνει πως η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο μπορεί να καταστρέψει τη σχέση.
 
Οι ερευνητές εξέτασαν 523 ζευγάρια στην Ιταλία και μελέτησαν τις επιδράσεις που είχε η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα τους. Σκοπός τους ήταν να εξακριβώσουν εάν επηρεάζει τη σεξουαλική τους ζωή.
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως τα ζευγάρια που έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους κάνουν σεξ 50% λιγότερο από εκείνα που δεν έχουν τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα.
 
Όπως είπε η επικεφαλής της έρευνας, Δρ. Serenella Salomoni «αν δεν υπάρχει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, η συχνότητα (της σεξουαλικής επαφής) διπλασιάζεται».
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι Ιταλοί που ζουν χωρίς τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο κάνουν σεξ κατά μέσο όρο δύο φορές την εβδομάδα, ή οκτώ φορές το μήνα. Αυτό το νούμερο πέφτει κατά μέσο όρο στις τέσσερις φορές το μήνα για εκείνα τα ζευγάρια με τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο.
Αυτοί που είναι πάνω από 50 ετών βλέπουν τη μεγαλύτερη διαφορά με την τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα τους αφού οι επτά συνευρέσεις το μήνα πέφτουν στη 1,5.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: