Η “βίβλος” της γυναικείας αυτοϊκανοποίησης

26-12-2016

Είναι σίγουρα ένα θέμα ταμπού που κανείς δεν συζητάει. Είναι όμως μέσα στη ζωή και υπάρχουν κάποια μυστικά που πρεπει να γνωρίζουμε για την γυναικεία αυτοικανοποίηση

Κάνει τον οργασμό να έρθει πιο γρήγορα
Μια γυναίκα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να έρθει σε οργασμό από έναν άντρα. Έρευνα την οποία έκανε η Sadie Allison έχει δείξει πως 15 με 20 λεπτά προκαταρκτικών είναι απαραίτητα για να φτάσουν τα απαραίτητα σήματα στις νευρικές απολήξεις και το αίμα στα γεννητικά όργανα. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση που η γυναίκα αυτοϊκανοποιείται. Και αυτό συμβαίνει επειδή η γυναίκα δίνει μεγαλύτερη βάση στις δικές της ερωτικές ανάγκες και γνωρίζει καλύτερα το σώμα της.

Δε συμβαίνει τόσο συχνά
Σύμφωνα με μελέτες το 25% των ανδρών αυτοϊκανοποιείται περίπου τρεις φορές την εβδομάδα. Ο αντίστοιχος αριθμός των γυναικών που αυτοϊκανοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα είναι μόλις 10%. Το 38% των γυναικών δε, αυτοϊκανοποιούνται μόλις μία φορά το μήνα.

Η διαδικασία είναι διαφορετική
Οι άντρες δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία όσον αφορά στην αυτοϊκανοποίηση. Οι γυναίκες από την άλλη θέλουν να δημιουργήσουν μια ανάλογη ατμόσφαιρα.

Το άγγιγμα της γυναίκας είναι πιο απαλό
Η κλειτορίδα διαθέτει διπλάσιες νευρικές απολήξεις σε σύγκριση με τη βάλανο του ανδρικού μορίου. Έτσι είναι πιο ευαίσθητη ακόμη και στο παραμικρό άγγιγμα άρα το γυναικείο χέρι είναι πιο κατάλληλο για αυτή τη…  δουλειά.

Η γυναίκα εξερευνεί ολόκληρο το σώμα της
Κατά τη διάρκεια της αυτοϊκανοποίησης η γυναίκα χρησιμοποιεί κάθε σημείο του σώματος.

Ο οργασμός δεν είναι απαραίτητος
Αυτή είναι σύμφωνα με την Allison και η βασικότερη διαφορά ανάμεσα στην γυναικεία και την αντρική αυτοϊκανοποίηση.

Ο οργασμός μπορεί όμως να είναι πολλαπλός
Για την γυναίκα, ο οργασμός είναι μια έντονη σωματική εμπειρία. Το να έρθει όμως σε οργασμό γίνεται σε λιγότερο χρόνο και έτσι είναι πιο πιθανό να επιτευχθούν πολλαπλοί οργασμοί κατά την αυτοϊκανοποίηση.