Ο κανόνας ΕΠΑ (ή Επιδόρπιο ή Ποτό ή Άμυλο έξτρα) είναι μια καλή ιδέα!
Το καλοκαίρι και ειδικά την περίοδο των διακοπών, τα εστιατόρια δίνουν πιο εύκολη πρόσβαση σε… λιχουδίτσες που δεν έχουμε ή αποφεύγουμε στο σπίτι. Οι συναντήσεις είναι πιο πολλές έξω σε μαγαζιά εστίασης. Οπότε οι παγίδες είναι περισσότερες!
Ένας καλός τρόπος, λοιπόν, ελέγχου και διαχείρισης της τροφής είναι η κατανάλωση μιας κατηγορίας λιχουδιάς ή Επιδόρπιο ή Ποτό ή (πλούσιο) Άμυλο…
Έτσι μπορεί να αποφύγουμε τη ζημιά…
Δημήτρης Μπερτζελέτος
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος