Καταγγελία από την διοίκηση του Σωτηρία για «λάδωμα» 50.000 ευρώ!

26-12-2016

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει η κα Μαρία Καρά, διοικήτρια του Νοσοκομείου Σωτηρία, έχει συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του healthview  ο συγκεκριμένος εργαζόμενος φέρεται να ζήτησε το συγκεκριμένο ποσόν για να μην προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε κινητοποιήσεις και πιθανώς ενέχονται και άλλοι σε αυτή την «βρώμικη» υπόθεση και εφόσον οι καταγγελίες αποδειχθούν βάσιμες, αν και είναι δύσκολο να υπάρχει τέτοιου είδους κινητοποίηση και να αποδειχθεί «άνθρακες» ο θησαυρός των 50.000 €!

Όπως φαίνεται, η κ. Καρά η οποία ήταν στο παρελθόν διοικήτρια στο Νοσοκομείο Βόλου και στο Θριάσειο και είναι γνωστή από τη θητεία της στο ΚΕΕΛΠΝΟ για την ενημέρωση αναφορικά με την πρόληψη του AIDS, ενημέρωσε αμέσως την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τον εκβιασμό και ακολούθως οργανώθηκε η «παγίδα» από την ασφάλεια με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Αναμένονται οι λεπτομέρειες το απόγευμα από τον Υπουργό Υγείας για να δούμε αν κάτι αλλάζει στο σάπιο βασίλειο της Υγείας, ή αποδειχθεί φιάσκο η όλη ιστορία.