Κίνδυνος στο πιάτο μας

26-12-2016

Την περασμένη εβδομάδα, η βρετανική Αρχή Ασφάλειας των Τροφίμων (FSA) εξέδωσε συστάσεις σύμφωνα με τις οποίες δεν πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο πριν το μαγειρέψουμε, διότι υπάρχει κίνδυνος διασποράς σε όλη την κουζίνα των μικροβίων που περιέχει. Ο κ. Γεώργιος – Ιωάννης Νυχάς, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, εξηγεί ποιες άλλες συνήθειές μας ευνοούν τις τροφικές δηλητηριάσεις και τι πρέπει να κάνουμε.

Διαβάστε το άρθρο του κου Νυχά εδώ.