Κοινό πανεπιστημονικό μέτωπο απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης

26-12-2016

Κοινό πανεπιστημονικό μέτωπο συγκροτούν από κοινού γιατροί δικηγόροι μηχανικοί οδοντίατροι φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι και δικαστικοί επιμελητές διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που έχουν οδηγήσει το σύνολο του λαού σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Τη Δευτέρα θα δοθεί Κοινή Συνέντευξη Τύπου στις 10.30 π.μ στα γραφεία του ΔΣΑ και θα ακολουθήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας στις 12.30.

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στη 1μ.μ. θα γίνει έξω από τα γραφεία συγκέντρωση του κοινού πανεπιστημονικού μετώπου και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών.  

Όπως αναφέρει η σχεδιαζόμενη καταλήστευση των Κλάδων Υγείας του Ε.Τ.Α.Α. με την ένταξή τους στον ημιθανή και χρεωκοπημένο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έρχεται να βάλει ταφόπλακα στα Ασφαλιστικά μας Ταμεία, μετά την υφαρπαγή των αποθεματικών τους κατά 3 δις ευρώ και δεν θα επιτρέψουμε να περάσει. Αξιώνουμε την αυτοδιαχείριση των χρημάτων μας και του ιδρώτα μας.

Η ατέλειωτη φοροκαταιγίδα και φοροεξόντωση των Ελλήνων Πολιτών, που μοιραία συμπαρασύρει και οδηγεί στον αφανισμό ολόκληρους κλάδους Επιστημόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής, αντοχής και ανοχής και δεν αποδεχόμεθα, ελέω ανικανότητας του Πολιτικού Συστήματος, να οδηγούμεθα ως πρόβατα επί σφαγή.

Η φάμπρικα των οριζόντιων περικοπών και το συνεχές βάθεμα της ύφεσης, με αντίτιμο τις αυτοκτονίες, τα λουκέτα, τα χαράτσια, τα συσσίτια, τη διάλυση της υγείας και τις ουρές των ανασφάλιστων στα Κοινωνικά Ιατρεία, με την ανεργία να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, δεν μπορούν να συνεχιστούν.