Κορονοϊός: Αρνητικά τα τεστ και για τους 3 υπουργούς της κυβέρνησης

05-09-2020

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του τεστ κορονοϊού, τόσο για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη όσο και για τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι δεν έχει COVID-19, ούτε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κ. Πλακιωτάκης σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ θα υποβληθεί σε επαναληπτικό τεστ την ερχόμενη Τρίτη και αν βγει και αυτό αρνητικό θα μπορέσει άμεσα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Σε “καραντίνα” τρεις υπουργοί της κυβέρνησης! Ηρθαν σε επαφή με το ίδιο κρούσμα COVID-19

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης και ο αναπληρωτή υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα αποτελέσματα των τεστ.

Όπως έγραψε ο κ. Γεωργιάδης: «Η τήρηση των μέτρων ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά».

Ο κ. Παπαθανάσης έγραψε: «Το δείγμα βγήκε αρνητικό. Να φοράμε όλοι τις μάσκες μας, είναι θέμα ατομικής ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους γονείς μας, στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας. Σώζουν ζωές!».