Κορονοϊός: Τραγικός ημερήσιος απολογισμός – 6 θάνατοι σε λίγες ώρες

θάλαμος με ασθενείς που τους έχει μολύνει ο κορωνοϊός
24-09-2020

Έξι ακόμη θάνατοι προστέθηκαν το πρωί στον μακάβριο κατάλογο των θυμάτων του κορονοϊού και της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα. Δυο γυναίκες και τρεις άνδρες έχασαν την μάχη, ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστός ένας ακόμη θάνατος.

Ο συνολικός αριθμός των θανατηφόρων κρουσμάτων έχει φτάσει πλέον στα 363!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα 74 ετών έχασε την μάχη στον Ευαγγελισμό. Επίσης, ένας 67χρονος πέθανε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Και στην Μυτιλήνη ένας 84χρονος πέθανε τις τελευταίες ώρες και είχε υποκείμενα νοσήματα και ένας 76χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καβάλας. Μια γυναίκα 86 ετών κατέληξε επίσης στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Τέλος, πριν από λίγο καταγράφηκε άλλος ένας θάνατος.

Την Τετάρτη 23/09 σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ καταγράφηκαν 358 νέα κρούσματα και 5 θάνατοι. Πλέον τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 16.000 ενώ 73 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.