Μάχεται για τη ζωή του ο Μικαέλ Σουμάχερ

26-12-2016

“Μάχεται για την ζωή του” ο Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με το νεώτερο ανακοινωθέν από το νοσοκομείο του Γκρενόμπλ στο οποίο νοσηλεύεται.

 Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενομπλ ύστερα από ατύχημα που είχε στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι ο πρώην πρωταθλητής της φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ.

“Μάχεται για τη ζωή του” είπαν σε συνέντευξη τύπου οι γιατροί που τον ανέλαβαν προσθέτωντας ότι δε μπορούν να γνωρίζουν ποια θα είναι η κατάληξη και ότι “το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε”.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 υπεβλήθη σε επείγουσα νευροχειρουργική επέμβαση ύστερα από τη μεταφορά του στο γαλλικό νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι εκτός πίστας στις γαλλικές Άλπεις και χτυπώντας το κεφάλι του σε βράχο. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV της Γκρενόμπλ, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

 Η μάνατζέρ του Σαμπίνε Κεμ επιβεβαίωσε το ατύχημα χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, είπε ότι ο 44χρονος φορούσε κράνος και ότι τη στιγμή του ατυχήματος δεν ήταν μόνος του.

 Ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε από τους διασώστες με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Μουτιέ, όπου διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γκρενομπλ.