Μεγέθυνση πέους, ένα δώρο που …”μετράει”

26-12-2016

Τρεις έως έξι πόντοι παραπάνω… Ο άνδρας ανταποδίδει στη γυναίκα το «δώρο» του στήθους μεγέθους “D”. Αν τα ενθέματα σιλικόνης κατάφεραν να «φουσκώσουν» την ερωτική ζωή εκατομμυρίων  γυναικών και των συντρόφων τους, η μεγέθυνση πέους έρχεται να την ανεβάσει…σε άλλα ύψη.

Στις ΗΠΑ θεωρείται ως μία από τις πιο “state-of-the-art”  επεμβάσεις, καθώς προσδίδει “status” στον άνδρα και καλύτερους οργασμούς στη γυναίκα. Σε μια εποχή, μάλιστα, που οι αισθητικές επεμβάσεις επιλέγονται ακόμη και ως…δώρα εραστών, δεν θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο με τη μεγέθυνση του πέους, που, πλέον, επιτυγχάνεται χωρίς σημάδια και ουλές, κάτι που θα ζήλευαν ακόμη και οι πλαστικοί χειρουργοί στήθους… 

Το «δώρο» του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται φέτος σε…XXL συσκευασία και μάλιστα με express παράδοση, καθώς η επέμβαση διαρκεί μόλις 45’.

Μια εξελιγμένη μέθοδος μεγέθυνσης πέους
 

Αρχικά θα πρέπει να γίνει σαφές ότι το μέγεθος του πέους μπορεί να μεταβληθεί ΜΟΝΟ με χειρουργική επέμβαση. Διάφορες άλλες τεχνικές με αλοιφές, χάπια, και διάφορα άλλα «εξαρτήματα» που κατακλύζουν τις σελίδες του διαδικτύου και των περιοδικών, συχνά, όχι μόνο δεν προσφέρουν λύση, αλλά μπορεί να έχουν και καταστροφικές συνέπειες που δεν επιδέχονται διόρθωση.

Η διεθνής επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, υπό τον χειρουργό-ουρολόγο Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, με τεράστια εμπειρία επεμβάσεων μεγέθυνσης πέους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πρωτοπορεί και πάλι, κάνοντας την επέμβαση χωρίς εμφανείς ουλές. Μια μεγέθυνση, δηλαδή, που κανείς δεν θα μπορεί να υποψιαστεί ότι έχει πραγματοποιηθεί. Κι αυτό διότι οι περισσότεροι άνδρες, δεν θέλουν να αντιλαμβάνονται οι άλλοι ότι έχουν κάνει «κάτι» για να μεγαλώσουν το πέος τους, καθώς αυτό, αυτόματα, σημαίνει ότι, κάποτε, «το είχαν μικρό».

«Στις μέρες μας η χειρουργική επέμβαση για την μετατροπή του μεγέθους του πέους,  έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε επιμήκυνση και πάχυνση χωρίς χειρουργικές τομές που υπό άλλες συνθήκες θα άφηναν σημάδια. Κι αυτό διότι πλέον παρεμβαίνουμε από την περιοχή του όσχεου» παρατηρεί ο ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου κ.Κωνσταντινίδης.

Η νέα χειρουργική τεχνική που ανακαλύφθηκε από την ομάδα του Ανδρολογικού Ιστιντούτου, υπόσχεται στους άνδρες εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα   χωρίς όμως σημάδια και αντιαισθητικές ουλές και θα δημοσιευτεί λίαν συντόμως σε έγκριτο επιστημονικό περιοδικό.  Η ανακάλυψη αυτή αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των ανδρολόγων παγκοσμίως όσο και των ενδιαφερομένων ανδρών , διότι η αισθητική του πέους μετά την επέμβαση μεγέθυνσης απασχολεί όλους τους άνδρες και η  δημιουργία ουλής είναι η σοβαρότερη αιτία αναβολής ή μη πραγματοποίησης της.

Είναι μια σχετικά απλή και απόλυτα ασφαλής επέμβαση, αρκεί να γίνεται από έμπειρους, ειδικευμένους γιατρούς και με τις κατάλληλες ενδείξεις και αντενδείξεις.

Τόσο η τεχνική της μεγέθυνσης όσο και η τεχνική της πάχυνσης εφαρμόζονται ταυτόχρονα, σε μία επέμβαση που διαρκεί από 45’ έως μία ώρα, δίνοντας  αποτελέσματα μόνιμα και θεαματικά! Δεν υπάρχει ο παραμικρός πόνος, ενώ η προσεκτική επιλογή των φαρμάκων που χορηγούνται μετά την επέμβαση, εξασφαλίζουν ταχεία επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες, φυσικά και τις σεξουαλικές.

Τι περιμένει κανείς από μια επιτυχημένη μεγέθυνση πέους
 

  • Αύξηση του μήκους του πέους κατά 3-6 εκατοστά.
  • Αύξηση της περιφέρειας του πέους κατά 2-3 εκατοστά.
  • Μεγέθυνση της βαλάνου κατά 30%-50%
  • Μη ορατές ουλές


Είναι το μέγεθος του πέους σημαντικό
;
 

Οι άνδρες που ζητούν μεγέθυνση είναι συνήθως εκείνοι που ανήκουν στο μέσο όρο αλλά αισθάνονται ότι το πέος τους υπολείπεται  σε μέγεθος από κάποιους άλλους με τους οποίους συγκρίνονται. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας το 45% των ανδρών θεωρεί ότι το μέγεθος του πέους του δεν είναι ικανοποιητικό.

Στο υποκειμενικό, βέβαια, ερώτημα «εάν είναι σημαντικό το μέγεθος του πέους», προκύπτουν δύο αντικειμενικές απαντήσεις:

  • Η σεξουαλική διέγερση της γυναίκας αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των νευρικών απολήξεων του κόλπου που μπορεί να ερεθίσει το πέος. Άρα, όσο πιο μεγάλο είναι το πέος, τόσο περισσότερες νευρικές απολήξεις του κόλπου θα πετύχει να ερεθίσει. Κάτι που επιτυγχάνεται πιο δύσκολα με ένα μικρό πέος.
  • Ο οπτικός ερεθισμός συνιστά επίσης σημαντικό παράγοντα, από τη στιγμή που το πέος είναι το πρωταρχικό αρσενικό σεξουαλικό όργανο που παρέχει τον βασικό ερεθισμό στις γυναίκες.