Νέο λογότυπο για την FairLife L.C.C.

15-09-2023

Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε το ανανεωμένο  λογότυπο της FairLife L.C.C., το οποίο αποτυπώνει τη φιλοσοφία μας απέναντι στις κοινωνικές προκλήσεις της εποχής καθώς και την αφοσίωση μας στο όραμα και της αξίες μας για ολιστική υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με καρκίνο του Πνεύμονα στην χώρα μας.

Κυρίαρχο στοιχείο της  ανανέωση της “εικόνας” μας, είναι  το πράσινο χρώμα  σύμβολο της ελπίδας αλλά και της βιωσιμότητας  σε μια πράσινη κοινωνία με καθαρό περιβάλλον, βασική προϋπόθεση για την υγεία των πνευμόνων.

Ο κύκλος του λογοτύπου συνεχίζει να παραπέμπει στον αέναο κύκλο της ζωής και υποστηρίζεται από  κυματισμούς σε μπλε σκούρο και πράσινο, που συμβολίζουν το νερό και τη φύση σε κίνηση και συνεχή ροή.

Η γραμματοσειρά στρογγυλεύει και γίνεται πιο φιλική οπτικά.

Τέλος, το πεζό i της λέξης Life «ακουμπά» πάνω στο κεφαλαίο L, συμβολίζοντας την στήριξη και την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση και τη Δίκαιη Ζωή που με υπευθυνότητα και αγάπη δίνει η FairLife L.C.C.

“Το λογότυπο είναι η εικαστική ταυτότητά μας, η οποία αναδεικνύει τη δυναμική της FairLife L.C.C.  και την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε το τοπίο του καρκίνου του πνεύμονα στη χώρα μας. Το ανανεωμένο  λογότυπο  αποτυπώνει την αποστολή μας μέσα από δράσεις που διαρκώς εξελίσσονται. Υιοθετώντας τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης (ESG), θα συνεχίσουμε να ευαισθητοποιούμε για τα περιβαλλοντικά ζητήματα ως βασικούς παράγοντες για τη διατήρηση υγιών πνευμόνων, ευαισθητοποιώντας για την πρόληψη και φροντίζοντας πάντα ολιστικά τους ανθρώπους που ζουν με την ασθένεια.” δήλωσε η Κορίνα Πατέλη-Bell, Πρόεδρος της FairLife L.C.C.

Η FairLife– Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα είναι ο μοναδικός μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον καρκίνο του πνεύμονα. Αποστολή του φορέα είναι να υποστηρίξει ολιστικά όσους βιώνουν τον καρκίνο του πνεύμονα, με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, στην πορεία τους μέσα από τη νόσο.

Η FairLife L.C.C.  εργάζεται για να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό σχετικά με :

  • την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, με σκοπό τη μείωση της θνησιμότητας
  • το δικαίωμα της ενημέρωσης γύρω από τον καρκίνο του πνεύμονα
  • την ισότιμη πρόσβαση σε διαγνωστικές μεθόδους, κλινικές μελέτες και καινοτόμες θεραπείες
  • την αναγκαιότητα της ψυχολογικής υποστήριξης σε ασθενείς, στις οικογένειες και στους φροντιστές τους
  • την καταπολέμηση του στίγματος των ασθενών που νοσούν με καρκίνο του πνεύμονα.

Η FairLife– Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα ιδρύθηκε στη μνήμη του Simon Βell, 57 ετών, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2020.