Νοσοκομείο Σαντορίνης: Ο μοναδικός αναισθησιολόγος αναπληρώνεται άμεσα – Με ενέργειες του Γιάννη Κωτσιόπουλου και της ΑΕΜΥ Α.Ε.

19-08-2019

Του Βασίλη Βενιζέλου

 

Όπως είχε αποκαλύψει την περασμένη Παρασκευή 16 Αυγούστου το healthview.gr, το νοσοκομείο Σαντορίνης δεν πρόκειται να μείνει χωρίς αναισθησιολόγο, μετά από τις ενέργειες, τις οποίες ανέλαβαν σχετικά η διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) Α.Ε., υπό την εποπτεία της οποίας λειτουργεί το ίδρυμα, και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος.

Έτσι, σε μία καθόλα ευπρεπή και ευγενική ανακοίνωσή του, ο διοικητής του νοσοκομείου Σαντορίνης, κ. Πανοτόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ Α.Ε. αποφάσισε σήμερα την έγκριση απόσπασης Ιατρού – Αναισθησιολόγου από νοσοκομείο του ΕΣΥ, ο οποίος εκδήλωσε το Σάββατο ενδιαφέρον για την αναπλήρωση της θέσης του Ιατρού – Αναισθησιολόγου του Γ.Ν. Θήρας, για το διάστημα απουσίας του λόγω κανονικής αδείας. Αύριο Τρίτη η απόφαση του Δ.Σ. θα διαβιβαστεί στο Υπουργείο Υγείας προκειμένου να εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση για την απόσπαση του Ιατρού. Η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κο Κωτσιόπουλο, για την ειλικρινή διάθεση και προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος».