Ο γλυκός κίνδυνος για την υγεία

26-12-2016

Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκε μια νέα μελέτη που έδειξε πως όσο περισσότερη ζάχαρη τρώει κανείς τόσο περισσότερο κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από σοβαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα. Ο καθηγητής Διατροφής του Ανθρώπου Αντώνης Ζαμπέλας και η λέκτορας Διατροφής & Μεταβολισμού Αιμιλία Παπακωνσταντίνου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εξηγούν τι σημαίνει πρακτικά αυτό το εύρημα και τι πρέπει να προσέχουμε.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο εδώ.