Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκε μια νέα μελέτη που έδειξε πως όσο περισσότερη ζάχαρη τρώει κανείς τόσο περισσότερο κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από σοβαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα. Ο καθηγητής Διατροφής του Ανθρώπου Αντώνης Ζαμπέλας και η λέκτορας Διατροφής & Μεταβολισμού Αιμιλία Παπακωνσταντίνου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εξηγούν τι σημαίνει πρακτικά αυτό το εύρημα και τι πρέπει να προσέχουμε.
Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο εδώ.