Οι άνθρωποι προτιμούν τη μικρότερη διαδρομή προς τη δουλειά από το σεξ

26-12-2016
Η καθημερινή διαδρομή προς τη δουλειά είναι βάσανο για τους περισσότερους. Ιδίως για εκείνους που μένουν μακριά από τον χώρο εργασίας τους και πρέπει να αντιμετωπίζουν καθημερινά και την κίνηση. Τώρα νέα έρευνα έδειξε πως οι άνθρωποι θα αντάλλασσαν το καλό σεξ για μια μικρότερη διαδρομή προς τη δουλειά.
 
Το Βρετανικό περιοδικό Time Out αποφάσισε να κάνει σχετική έρευνα ανάμεσα στους αναγνώστες τους. Στην έρευνα απάντησαν 10 χιλιάδες Βρετανοί, κάτοικοι του Λονδίνου.
 
Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας, η υγεία όσων έκαναν πολύ λίγη ώρα να πάνε στη δουλειά τους καθημερινά ήταν καλύτερη σε ποσοστό 8.2%.
Για τους περισσότερους το να κάνουν μια μικρή διαδρομή προς τη δουλειά ήταν πιο σημαντικό από το να κάνουν σεξ, να μιλήσουν στο τηλέφωνο με τους δικούς τους ή να κερδίζουν περισσότερα χρήματα.
 
Ποιος ήταν ο ιδανικός χρόνος των περισσοτέρων για να πάνε στη δουλειά τους; Κατά μέσο 9.5 λεπτά λιγότερο απ’ όσο κάνουν σήμερα.
Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, κάθε δέκα λεπτά που περνάμε στο δρόμο για να πάμε στην δουλειά μας, η ποιότητα της υγείας μας πέφτει  κατά 1%.
 
Όπως απάντησαν οι Λονδρέζοι, ο σημαντικότερος παράγοντας για μια καλή υγεία ήταν ο ύπνος. Στη δεύτερη θέση ήταν η διαδρομή προς τη δουλειά.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: