ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ | ΑΝΝΑ ΡΟΥΑ & ΜΑΝΤΜΟΥΑΖΕΛ ΚΑΡΟΛΙΝ

27-09-2023

Αυτό το βιβλίο δηµιουργήθηκε για να απαντήσει σε όλες τις απορίες που µπορεί να έχουν τα νέα κορίτσια, οι γυναίκες, αλλά και τα αγόρια και οι άντρες, γιατί η περίοδος είναι ζήτηµα κοινωνικό!

∆εν είναι ταµπού! Θα πρέπει να µπορούµε να µιλάµε γι’ αυτό άνετα, στην παρέα,
στην οικογένεια ή στο σχολείο, χωρίς να ντρεπόµαστε. Μην πανικοβάλλεστε, µπορεί στην αρχή να ξαφνιαστείτε, αλλά θα σας τα εξηγήσουµε όλα!

Η Άννα Ρουά και η Μαντµουαζέλ Καρολίν συνέλαβαν από κοινού την ιδέα
αυτού του βιβλίου ως ενός πρακτικού, προσβάσιµου και ζωντανού «χάρτη»
για µια ψύχραιµη αντιµετώπιση αυτού του σηµαντικού βήµατος της εφηβείας.

Η Άννα Ρουά είναι µαία και συντάκτρια στην εκποµπή µητρότητας και γονεϊκότητας «La Maison des Maternelles» (France 2) και δηµιουργός της διαδικτυακής εκποµπής,
µε αντίστοιχο θέµα, «Sage-meuf» (Europe 1). Η περίοδος είναι ένα από τα βασικά θέµατα που την απασχολούν στην επαγγελµατική της καθηµερινότητα και στο βιβλίο αυτό έχει συγκεντρώσει όλες τις σχετικές ερωτήσεις των ασθενών της.

Η Μαντµουαζέλ Καρολίν είναι συγγραφέας και εικονογράφος. Έχει γράψει πολλά κόµικ σχετικά µε τη γονεϊκότητα. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για την περίοδο, ένα ζήτηµα στο οποίο θεωρεί ότι δεν έχει δοθεί η προσοχή που του αξίζει, την ώθησε ώστε να συµβάλει µε αγάπη στο βιβλίο αυτό, που προσεγγίζει ένα τόσο σηµαντικό κοινωνικό θέµα.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ