Παγκόσμια μέρα ευχής

26-12-2016

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, γιορτάζοντας την ημέρα εκπλήρωσης της πρώτης ευχής το 1980, αυτής του μικρού Chris ο οποίος ήθελε να γίνει αστυνομικός. Η ευχή αυτή ενέπνευσε, περισσότερο από 30 χρόνια πριν, τη δημιουργία του Make-A-Wish ως τον Οργανισμό που εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Για τα παιδιά αυτά, η εκπλήρωση των Ευχών τους αποτελεί μια στιγμή που αλλάζει για πάντα τη ζωή τους!

Φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής το Make-A-Wish  (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή στο Allou! Fun Park, τo Σάββατο 26 Απριλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ, με κέφι, και άφθονο παιχνίδι.

Την Τετάρτη 29 Απριλίου, όλη η Ελλάδα ντύνεται στα Μπλε-Wear Blue&Share, κοινοποιώντας το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter με #makeawishgreece και #worldwishday.

Συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου

Στην Αθήνα, ένας τοίχος Ευχών, θα βρίσκεται στο Allou! Fun Park, στον οποίο ο καθένας θα μπορεί να γράφει τη δική του Ευχή – “Μοιράσου τη δική σου Ευχή”.

Ένα ευρώ (1€) από την πώληση κάθε Allou! Day Pass και Kidom Family Pass θα δοθεί στον Οργανισμό.

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο πρέσβης του Οργανισμού, θα είναι παρόν και θα υποδέχεται τον κόσμο εκπροσωπώντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το StarFlyer, το πιο ψηλό παιχνίδι του Allou! Fun Park θα φωτιστεί με φως στα χρώματα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σηματοδοτώντας έτσι και το κλείσιμο της εκδήλωσης.

Θα πραγματοποιείται ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης και μουσική κάλυψη από τον Easy 97,2 ο οποίος είναι υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Διάσημοι από τον χώρο της τέχνης, που στηρίζουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και που πάντοτε είναι στο πλευρό των παιδιών ευχής, θα βρίσκονται μαζί μας και θα σας περιμένουν να μοιραστείτε μαζί τους την Ευχή σας και την αγάπη σας για το Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Οι SalsaSinners θα παρασύρουν και θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε ένα χορευτικό ταξίδι υπό τους ήχους της salsa.

Θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν και κέρδισαν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Αστέρι της Ευχής”, ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα του Οργανισμού, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλα τα σχολεία της Ελλάδας για περισσότερα από 10 χρόνια.

 

Στις 27 Απριλίου

Στην Θεσσαλονίκη, ο Λευκός Πύργος, μετά τη δύση του ηλίου, θα ντυθεί με φως στα χρώματα του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μεταδίδοντας το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της δύναμης για όλα τα παιδιά.

Σχολές χορού της πόλης, θα συμμετέχουν με διάφορα χορευτικά δρώμενα όπως salsa, hiphop και Zumba παραδίδοντας μαθήματα και χορεύοντας με όλο τον κόσμο.

Happenings για μικρούς και μεγάλους, με διάφορους κλόουν, facepainting, μπαλονοκατασκευές, μουσική κ.α. θα πραγματοποιηθούν για μικρούς και μεγάλους.

 

Στις 29 Απριλίου

Όλη η Ελλάδα ντύνεται στα μπλε! Wear Blue&Share δίνει την αφορμή όλος ο κόσμος να τραβήξει μια φωτογραφία, να την ανεβάσει στην σελίδα του στο Facebook&Twitter και να το κοινοποιήσει με #makeawishgreece και #worldwishday.

Και ο Εasy 97,2 ντύνεται στα μπλε και προωθεί την καμπάνια Wear Blue&Share μέσω των εκπομπών του προσκαλώντας όλους τους ακροατές του να συμμετάσχουν.