Παύλος Πολάκης: Θα κόψω το τσιγάρο, όταν θέλω εγώ! – Ok ‘GUY’???

05-02-2019

Όχι ότι θα άφηνε αναπάντητο, το σχόλιο του  Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Υγεία Βιτένις  Αντρουκαΐτις σχετικά με το τσιγάρο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. O κος Πολάκης για άλλη μια φορά “έγραψε” με την ανάρτησή-απάντησή του στο Facebook στο γνωστό φυσικά “πολλά βαρύ” ύφος του. To Healthview, του αφιερώνει εξαιρετικά για σήμερα, μία καρικατούρα αντάξιά του, που θεωρούμε ότι αντανακλά περήφανα την ελληνική λεβεντιά και το “τσαμπουκά” του ανδρός.

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :

-Αυτός ο”τύπος” κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρόνια με πιο σοβαρά πράγματα στο χώρο της υγείας απο το τσιγάρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!!
-Είναι ψέμματα πως δεν φορούσε κάνεις γραβάτα όταν ήρθατε στο Υπουργείο. Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγώ δεν φοράω .Οι γραβατωμένοι που πέρασαν από δω χρεοκόπησαν τη χώρα μας .Αυτούς πολεμάμε .Μάθε πριν μιλήσεις !!
-το τσιγάρο θα το κόψω όταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγώ (δεν αργεί η απόφαση ,αλλά θα είναι δική μου)
-Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικού υλικού που είχαμε καλέσει σε συνάντηση διαπραγμάτευσης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοσοκομεία της χώρας μας (Υλικά επεμβατικής καρδιολογίας )

Η φωτογραφία είναι όταν έληξε η συνάντηση και την αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα απο τα οποια κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρώ διαφημιστική δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγείας!
Ρωτα ένα συνάδελφο σου από την Ελλάδα ,εκεί στην ευρωπαϊκή επιτροπή ,(φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε κάθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποία ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΆΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΆΝ!!!!!

OK “GUY”???
Yours sincerely
Pavlos Polakis deputy Minister of Health