Πήγε είδε και απήλθε… από το MEGA Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ

26-12-2016

Έξαλλος με τους δημοσιογράφους του MEGA κους Αναγνωστάκη και Χασαπόπουλο ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας ο οποίος αν και προσκλήθηκε στη εκπομπή του Σαββάτου ουδέποτε εμφανίστηκε παράτι ήταν “καλωδιομένος” έξω στο δρόμο για 45 λεπτά κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής περιμένωντας να κάνει την παρέμβασή του. Αν είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο κος Βαρνάβας έχει απόλυτο δίκιο και βέβαια αυτή η συμπεριφορά νομιμοποιεί συνειρμούς μήπως το “κοψιμό” του προέδρου της ΟΕΝΓΕ δεν ήταν απλώς θέμα κακής διαχείρισης χρόνου…

Η ανακοίνωση του κου Βαρνάβα έχει ως εξής:

Σήμερα το πρωί ήμουν καλεσμένος στο «MEGA Σαββατοκύριακο», την πρωινή εκπομπή του MEGA που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι κκ Αναγνωστάκης και Χασοπόπουλος. Το θέμα ήταν τα γεγονότα που συνέβησαν στο Νοσοκομείο Κέρκυρας και καλεσμένοι από πλευράς υπουργείου ήταν οι κύριοι Σαμπατακάκης και Πλεύρης, ενώ από πλευράς των γιατρών καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος των γιατρών της Κέρκυρας ο κ. Γεωργόπουλος και ο υπογράφων ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών.

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως με εντολή του κ. Αναγνωστάκη με έθεσαν σε αναμονή 45 λεπτών μπροστά σε κάμερα που είχαν στήσει στο δρόμο, μπροστά στην είσοδο των γραφείων που στεγάζονται τα γραφεία του MEGA στη Θεσσαλονίκη, ενώ λίγους ορόφους πιο πάνω βρίσκεται το στούντιο του σταθμού.

Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως απέφυγαν να με  παρουσιάσουν στην οθόνη όταν ξεκίνησαν το θέμα της Κέρκυρας, ως να μην με είχαν καλέσει οι ίδιοι και μάλιστα από το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας.

Δεν είναι όμως δυνατόν να αντιπαρέλθω την προκλητική και ανάγωγη συμπεριφορά των δύο δημοσιογράφων οι οποίοι στη μέση της εκπομπής με ειδοποίησαν ότι δεν θα εμφανιστώ επειδή «δεν τους επαρκεί ο χρόνος» και μου ζήτησαν να ξαναστηθώ στο δρόμο και το πρωί της Κυριακής!

Προφανώς οι κύριοι Αναγνωστάκης και Χασοπόπουλος πιστεύουν πως μπορούν να χειρίζονται με αβρότητα τον κ. Γεωργιάδη και ταυτόχρονα να επιφυλάσσουν τέτοια εξευτελιστική συμπεριφορά στους εκπροσώπους των γιατρών.

Άξιος ο μισθός τους, αλλά ο υπογράφων δεν πρόκειται να συμπράξει σ΄ αυτή την αθλιότητα που προσβάλλει τους νοσοκομειακούς γιατρούς της χώρας, τους οποίους εκπροσωπώ.