“Πνοή Ζωής” το νέο βιβλίο του Χρήστου Αποστολάκου!

06-06-2023

Ο συγγραφέας στέλνει αισιόδοξο, διαχρονικό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του πνεύμονα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων του Καρκίνου που γιορτάστηκε φέτος την  Κυριακή 4 Ιουνίου.

Όσο δύσκολα κι αν φαίνονται τα πράγματα, η ελπίδα πάντα φέρνει το φως.

Η  FairLife LC.C. στηρίζει την έκδοση και παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά το νέο βιβλίο με τίτλο Πνοή Ζωής του φίλου και υποστηρικτή του φορέα, Χρήστου Αποστολάκου, από τις εκδόσεις iWrite.

Όλα τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για να στηρίξουν το Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης BREATH του φορέα που προσφέρεται δωρεάν σε όσους βιώνουν τον καρκίνο του πνεύμονα.  

Κάνε την παραγγελία σου! Το βιβλίο είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στις εκδόσεις iWrite με κόστος 9.90 €.

Το βιβλίο διατίθεται και στα βιβλιοπωλεία Ιανός και Πρωτοπορία, καθώς και στα ηλεκτρονικά καταστήματα των εκδόσεων.

Ο Χρήστος Αποστολάκος είναι ασθενής με καρκίνο του πνεύμονα σταδίου IV και  αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα τη νόσο, λαμβάνοντας στοχεύουσα θεραπεία, καθώς έχει βρεθεί θετικός σε συγκεκριμένο βιοδείκτη, μετά από μοριακό έλεγχο.  Είναι λάτρης της φυσικής άσκησης, της υγιεινής διατροφής, της επαφής με την φύση και μας προτρέπει να δυναμώνουμε μέσα από τις αντιξοότητες. Μέσα από την προσωπική του ιστορία  μας δίνει ένα μάθημα ζωής, ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Το βιβλίο Πνοή Ζωής δεν απευθύνεται μόνο σε ασθενείς και φροντιστές που έχουν έρθει σε επαφή με τον καρκίνο του πνεύμονα. Είναι ένα σύνολο κειμένων, μια κατάθεση ψυχής που αποπνέει αισιοδοξία, τονίζει τη δύναμη της θέλησης για Ζωή και είναι πηγή θετικής ενέργειας για κάθε αναγνώστη.

Ο συγγραφέας μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα, καθώς πορεύεται μέσα από τη νόσο και συνεχίζει δυναμικά τη ζωή του, ζώντας με τον καρκίνο του πνεύμονα. Παρουσιάζει την σκοπιά ενός ασθενή – και όχι ενός ειδικού –  που δίνει εδώ και τρία χρόνια τον αγώνα, με επιτυχία μέχρι στιγμής, ενάντια στην ασθένεια.

Ο Χρήστος Αποστολάκος μιλά στην καρδιά μας και μας εμπνέει όλους.

Όπως λέει κι ο ίδιος:  “Θέλω να μεταφέρω μια φρέσκια ανάσα ζωής σε άλλους ασθενείς, σε φροντιστές, σε όσους έχουν βιώσει τον καρκίνο του πνεύμονα και όχι μόνο. Το βασικό μήνυμα είναι πως η αρρώστια μπορεί να νικηθεί με θάρρος και ψυχή, αγώνα αδιάκοπο και ηθικό ψηλό και βέβαια άριστη συνεργασία με τους γιατρούς.

Το βιβλίο προλογίζεται από τον Καθηγητή Ογκολογίας  και Πρύτανη του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  Αθανάσιο Δημόπουλο.

Η  FairLife L.C.C. στηρίζει όλους όσους έχει αγγίξει ο καρκίνος του πνεύμονα, αλλά και την οικογένεια που στέκεται δίπλα τους.

Το όραμα μας για μια δίκαιη ζωή για τους ασθενείς πέρα από στιγματισμούς και έναν μελλοντικό κόσμο ελεύθερο από τη νόσο, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δύναμη ψυχής και την αισιοδοξία που πρεσβεύει ο Χρήστος. Η έκδοση του βιβλίου «Πνοή Ζωής» ενισχύει το μήνυμα της ενημερωτικής καμπάνιας  «Κάνε τη σωστή ερώτηση» η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας αναφορικά με το στίγμα του καρκίνου του πνεύμονα. Ας είναι καλοτάξιδη η Πνοή Ζωής!Κορίνα Πατέλη – Bell, Πρόεδρος της FairLife L.C.C.

Η έκδοση υποστηρίζεται με την ευγενική χορηγία των AstraZeneca, Roche, ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ, Κiriacoulis Mediterranean.