Πως να αυξήσετε την ερωτική της επιθυμία

26-12-2016

Πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Η σύντροφος τους έχε μειωμένη ερωτική διάθεση και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Journal of Sexual Medicine, πρέπει απλά να την κάνετε να χαρεί. 171 γυναίκες έγραφαν καθημερινά στο ημερολόγιο τους για την διάθεση τους και την ερωτική τους ζωή. Μόνο ένα συναίσθημα συνέδεε τα δυο. Η χαρά. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε;

Πηγαίνετε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα
Μπορεί να φαίνεται σαν κάτι που θα χαροποιήσει μόνο εσάς. Έρευνα όμως που δημοσιεύτηκε στο Journal of Epidemiology & Community Health έδειξε πως οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός μειώνει το άγχος και στις γυναίκες, τις ικανοποιεί και μπορεί να αυξήσει το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Οργανώστε τις επόμενες διακοπές σας
Έχουμε ακόμα Οκτώβριο. Αλλά γιατί να μην το κάνετε; Έρευνα που έγινε στη Δανία έδειξε πως έστω και η ιδέα μιας μικρής απόδρασης μπορεί να χαροποιήσει μια γυναίκα.

Πάρτε της ένα σκύλο
Οι γυναίκες βρίσκουν αρκετά ελκυστικό έναν άντρα με σκύλο που αγαπάει τα ζώα. Οι ειδικοί το συνδέουν με την οξυτοκίνη, την ορμόνη του δεσμού και της αγάπης.

Περάστε μια μέρα στο ύπαιθρο
Κάντε μαζί της ορειβασία, ποδήλατο, τρέξιμο. Έρευνες  έχουν δείξει πως η ενέργεια σε συνδυασμό με τη φύση θα της ανεβάσει την ερωτική διάθεση.

Δοκιμάστε σοκολάτες
Μην της δώσετε όμως οποιαδήποτε σοκολάτα από το σούπερ μάρκετ. Πηγαίνετε σε ένα καλό κατάστημα μαζί και αφήστε την να δοκιμάσει τις σοκολάτες που θέλει.

Απελευθερώστε την δημιουργικότητα σας
Βρείτε ένα παιχνίδι δημιουργικό που να σας εντείνει το δέσιμο. Επιλέξτε ένα παιχνίδι με χρονόμετρο στο οποίο θα είστε αντίπαλοι.Η διασκέδαση και το γέλιο είναι το καλύτερο αφροδισιακό.