Πως να μη σας “ρίχνει”, η καθημερινή ρουτίνα

26-12-2016

Είστε πνιγμένη στη δουλειά. Η ρουτίνα σας έχει «ρίξει» ψυχολογικά και ψάχνετε απεγνωσμένα έναν τρόπο να κάνετε την κάθε μέρα λίγο διαφορετική. Εμείς σας δίνουμε μερικούς τρόπους να δώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα μια διαφορετική πινελιά.
Δαμάστε την εξάρτηση σας στα ηλεκτρονικά μέσα
Μην μπαίνετε στον υπολογιστή ή στο διαδίκτυο από το κινητό για τουλάχιστον μια ώρα αφότου ξυπνήσετε. Κλείνετε τα πάντα για τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα ώστε να ηρεμείτε.
Αγαπήστε τους φόβους σας
Έτσι θα κινηθείτε πιο εύκολα, απαλλαγμένοι από το άγχος και τον φόβο κάποιας αποτυχίας και η ημέρα σας θα είναι καλύτερη.
Κάνετε γυμναστική
Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται με την άσκηση και μας κάνουν πιο χαρούμενους και χαλαρούς δεν είναι μύθος αλλά πραγματικότητα.
Ακούστε προσεκτικά τους άλλους
Η καλύτερη επικοινωνία μπορεί να μας κάνει να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και μας βοηθά να καταλαβαίνουμε καλύτερα τι συμβαίνει γύρω μας.
Κόψτε τα αναψυκτικά
Αυτό θα το κάνετε πιο εύκολα αν κάθε φορά που σας έρχεται η όρεξη για ένα, το ανταλλάσσουμε με λίγο παγωμένο τσάι με λεμόνι.
Αλλάξτε το ντύσιμο σας
Η ανανέωση στο ντύσιμο πάντα κάνει τις γυναίκες, ακόμα και μερικούς άντρες, να αισθανθούν φρέσκοι και αναζωογονημένοι.
Κοιτάξτε τον ουρανό
Όσο βεβαρημένο κι αν είναι το πρόγραμμα σας σταματήστε έστω για μερικά δευτερόλεπτα μέσα στην ημέρα για να κοιτάξετε τον ουρανό. Θα εκπλαγείτε από το πόσο μπορεί να σας ηρεμήσει.