Πότε οι γυναίκες έχουν πιο συχνούς και πιο δυνατούς οργασμούς?

26-12-2016
Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση θέλησαν να δώσουν επιστήμονες από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Έτσι λοιπόν έκαναν σχετικές έρευνες με σκοπό να μελετήσουν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν μπορούν να επηρεάσουν τη συχνότητα αλλά και την ένταση του γυναικείου οργασμού. Τα αποτελέσματα, τα οποία βασίστηκαν σε απαντήσεις που έδωσε μια ομάδα νεαρών δεσμευμένων φοιτητριών, δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Evolutionary Psychology.
Με τις απαντήσεις τους, οι κοπέλες έδειξαν πως η συχνότητα του γυναικείου οργασμού κατά τη σεξουαλική επαφή συσχετίζεται άμεσα με το εισόδημα του συντρόφου,το πόση αυτοπεποίθηση έχει ο σύντροφος τους και την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου.
Όσον αφορά στην ένταση, αυτή φάνηκε να συνδέεται με το πόσο ελκύεται η γυναίκα από την εξωτερική εμφάνιση του άντρα, με το πόσες φορές έρχονται σε επαφή την εβδομάδα και με τα γενικότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας. Ακόμα, οι γυναίκες υπολογίζουν τη γνώμη φίλων και γνωστών, αφού όταν ο περίγυρος της κοπέλας θεωρούσε το σύντροφό της πιο όμορφο και η ίδια η κοπέλα απολάμβανε περισσότερους οργασμούς!
Όπως ήταν αναμενόμενο, η γενικότερη σεξουαλική ικανοποίηση φάνηκε να εξαρτάται περισσότερο από την ένταση παρά από τη συχνότητα του οργασμού. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιζε το πλάτος των ώμων του άντρα και το πόσο ελκύεται ερωτικά η γυναίκα από την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου της.