“Προσεχώς” έτοιμη, η ιστοσελίδα με τα ραντεβού των γιατρών

26-12-2016

Εντός των προσεχών ημερών θα ενεργοποιηθεί η ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ προκειμένου οι ασφαλισμένοι να βλέπουν τη διαθεσιμότητα των επισκέψεων σε όλους τους συμβεβλημένους γιατρούς.

Πάντως μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί 10.132 προγραμματισμένες εξετάσεις από 539 Ιατρούς για τον Μάρτιο καθώς και 299.100 εκτελεσμένες εξετάσεις από 2397 ιατρούς. Για τον Απρίλιο έχουν προγραμματιστεί 3.132 επισκέψεις από 79 ιατρούς. Ο ΕΟΠΥΥ εφαρμόζει το σύστημα καταχώρησης των προγραμματισμένων ραντεβού για να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι εάν οι συμβεβλημένοι γιατροί έχουν κλείσει ή όχι τις 400 επισκέψεις. Ο Οργανισμός μάλιστα, καλεί όλους τους συμβεβλημένους  ιατρούς, για την πλήρη διαφάνεια της διαδικασίας, να καταχωρούν μέσω eΔΑΠΥ,  όλες προγραμματισμένες επισκέψεις τους. Η καταχώρηση των επισκέψεων, εκτελεσμένων και προγραμματισμένων, πραγματοποιείται καθημερινά, προκειμένου να ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΥΥ, οι διαθέσιμες επισκέψεις στους ασφαλισμένους ανά ιατρό και μήνα.

Οι ασφαλισμένοι για να εξυπηρετήσουν τους ιατρούς στην καταχώρηση των προγραμματισμένων επισκέψεων κατά την επικοινωνία τους με τους ιατρούς θα πρέπει να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, δηλαδή ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, αριθμό Μητρώου Ασφάλισης και τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα.     

Η σελίδα την οποία θα μπορούν να  επισκέπτονται κια να ενημερώνονται όλοι οι ασφαλισμένοι είναι: www.eopyy.gov.gr