Σε ποιους νομούς δε μπορούν να προμηθευτούν οι ασφαλισμένοι τα φάρμακά τους με πίστωση

Φάρμακα
26-12-2016

Όλο και περισσότεροι οι φαρμακευτικοί σύλλογοι που μπαίνουν στο χορό των κινητοποιήσεων και δε δίνουν σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ φάρμακα με πίστωση, διαμαρτυρόμενοι για τα χρήματα που τους οφείλει ο οργανισμός.

Από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου λοιπόν  στους νομούς Κέρκυρας και Κοζάνης  οι ασφαλισμένοι να πληρώνουν οι ίδιοι τα φάρμακά τους όπως κάνουν μέχρι τώρα από τις 10 Αυγούστου οι ασφαλισμένοι στην Εύβοια στη Φλώρινα, στα Γρεβενά στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο στα Χανιά στο Λασίθι στην Μαγνησία, στην Κόρινθο στην Αργολίδα και στις Κυκλάδες.

Στις 25 Αυγούστου θα συνεδριάσει ο πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει γενικευμένη η άρση της πίστωσης από 1η Σεπτεμβρίου σε όλα τα φαρμακεία της χώρας.